Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Provociram – ampak ime mojega pikca je pa najlepše

Provociram – ampak ime mojega pikca je pa najlepše

Provociram glede na post o imenih… Grdih seveda… in v očeh drugih lepih…

Vsako ime je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} lepo, ker vsaki starši želijo svojemu otroku najboljše.
Ime mu dodelijo, ker mu želijo s tem imenom omogočiti večjo sprejetost in zaželjenost med ljudmi. Nihče ne bi namenoma dal otroku ”grdega” imena.

Je pa res, da v očeh drugih ljudi, taisto ime zrcali drugačen odsev…

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

No, vidim, da se vas ne da več sprovocirati :)))) In prav je tako…. LP Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

hi hi

🙂

kva kva kdo je reku da se nas ne da????? heeeeec

NI RES!Ime MOJEGA pikca je najlepše:)))))))))))))))))))))))))))))))

Ja, pa ja… moj ima najlepšega!!!

Moja dva imata tudi najlepši imeni!!! Pa tako jima pašeta!!!!

:-)))

Hvala bogu, da imajo vsake oci svojega malarja :)))) le na zivce mi gre tole nesprejemanje…sej ok, izrazis mnenje, to je pa tudi vse….ime nas ne odlikuje, pac pa tisto,kar smo mi sami ane 🙂

…da nem tja prišla, pa eno na g….Moja ma najlepše ime na svetu! Tak!

Se strinjam kvakica, da imata moje dva najlepši imeni. Samo dva, pa kar štiri imena. To pa je nekaj, a ne?!!!

:-))))))))))), :-))))))))))))))), :-))))))))))))), :-))))))))))))

ti samo pridi,če upaš…..te tak fsekam ka te pet dohtarjov nebo skup spravlo:))))))))))kar sn rekl sn rekla:)))))))))

..jaz bom še pa Viole zravn pripelala….te pa boš vidla….

Madonce smo otročje, hi hi……

Ej, punce nehite no:-))))))))))))))),naglas se smejem,pa dojencica mi spi v naročju. Jo bom zbudla,pa bo spet štala.
Tišina al pa podpis v beležko!!!!!!!!!!

A

Aja, o imenih pa ne bi. Moji dve imata itak najlepšiga. Se ne pogovarjam več, ker sem zadnjo rekla. Pika, basta.

lp Andreja

Ja pa glih bojim se totih tvojih viol:)))) Ko me bojo zagledali bojo ta bejžali,da se še prah nebo dvgno za njimi:)))

Ja dokler je še nekaj otroka v nas……svet še ni zgubljen.

daj daj,da nebom mame v šolo poklica te boš pa vidla.sicer pa to sploh ni nobena smešna stvar ampak so same resne zadeve….veš kaj lepo ti meni vrni kanglco in lopatko pa vun z mojega peskovnika,če ne…..:))))))))))

Haloooo! Mislm ej,pokaj!! Peskovnik je pa itak moj oči postavi, tko da… črta!

Mislm, svašta (je rekla ena..in prežvela)

A

Ne pa ga ni,da boš vedla moj ga je,ja moj ata ga je postavu.
Poleg tega je moj ata bol močn od tvojega in ga lahko natepe,da boš vedla …

Štala ! Solit se pejt(e)! Tko klomfam po tipkovnici, da sm jo zbudla. J******* ga zdej.
xx*xx reč uro pa plac, k bo moj fotr pršu, bo sonce zašu, k je tku velik pa močn, kanglco pa kr mej, k men bo itak teta prnesla novo tako kul iz Amerike, tko da veš.

Ajd, grem plenice previjat.
Jest

Porkaduš babe, a bote nehale .. mene že trebušne mišice bolijo od smejanja :-))

Kva se pa ti režiš. Alo črta v svoj peskovnik!
Kuk je pa tvojmu ime? Dej napiš, da ti lohk rečem kok mata moji bulšga!!!

Ajd, babnce zdej pa res dost, otroka zanemarjam. Bu mela travme revca. Pa se ne bo naučla pisat pa brat pa te reči.
Čau!

Pojma nimate!

Moj ma najbl ta lepga. prov cortan je.

Pa to razumte kt hocte

😀

Kva temo menjaš? Začni novo. ;-))

Je moj ata reko,da nebo tvojga tepu ker se mu za enkrat ne splača zamahnit,drugič pa ne bi mel več po čem tolč.

ja seveda,zdaj ti bo pa teta iz amerike kanglco prnesla…..ja pol pa svizec …………………….pomasira kravico.jo morš najprej met-teto v ameriki namreč:)

New Report

Close