Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style prozoren lak za nohte

prozoren lak za nohte

Ne glede na firmo, ceno, kaj šele na obljube proizvajalcev vse do danes nisem našla kvalitetnega prozornega laka za nohte, ki se mi ne bi “olupil” že drugi dan. Kaj uporabljate same, s katerim ste zadovoljne, kaj priporočate in kaj ne. Hvala in LP 🙂

Jaz uporabljam Manhattan in se mi zdi čisto v redu. Nalakiram se vedno 2x. Tudi če se malo okruši, se ne vidi tako zelo, tako da ni panike.

Jaz imam prozornega Jade Ultra Long Lasting in sm z njim ful zadovoljna. Zdrži mi brez problema 5 dni. Si ga že probala ? Jst sm tut dolgo iskala enega, k bi zdržal malce dlje kot en dan in sem ga našla :)))

Sama uporabljam prozoren lak od Alessandota…..in sicer stane okrog 1.700sit in nohtom daje izreden lesk…..obstojen pa je full, celo lak utrdi!

Odkrila – mislim, da je od Margaret Astor – enega prozornega s kalcijem, ki prodre v noht. Če ga namažeš dvakrat, zgleda to rahlo mlečne barve, ampak deluje ful naravno (približno tako, kot francoska manikura, samo brez belih konic), nohti so zaščiteni in tudi vidi se ne, če se malo “znuca”.

Jaz kot podlak uporabljam Manicare s kalcijem, ki ti obenem tudi učvrsti nohte, kot nad lak pa tudi od te firme in sem ful zadovoljna z obema.

alessandro 2- zakon utrdi nokte in jim da lesk

hvala vsem. od naštetih še nobenega nisem preizkusila, tako da bom kar šla v akcijo 🙂 LP

New Report

Close