Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prsato fit iščem

Prsato fit iščem

Prsato fit žensko iščem za druženje, pogovor in lepe trenutke. Imaš tudi ti take želje ali kaj se bi lahko dogovorila?

Daš telefonsko?

Odgovor na objavo uporabnika
Janja530, 05.04.2025 ob 16:51

Daš telefonsko?

Email ti dam. Mi pišeš lahko na socialmulti@gmail.com, da se dogovoriva?

Mene lahko kličeš na 059180334.

Prsato fit iščem za druženje in lepe trenutke. Si za druženje? Če katero zanima lahko sporoči na socialmulti@gmail.com in se zmeniva.

Ti je katera prsata že pisala?

Sem.zelo zelo prsata. Ravnokar grem na kolo iz kopra do vršiča. Bi se mi pridružil?

Za darilce tebi kaj ti nudiš meni. Sem dolgonoga, rjavih las. Za moj mail se potrudi s konkretnim jedrnatim iznajdljivim odgovorom. Če ne, čaw bau mjau

Anonimno 4986, 06.04.2025 ob 16:07

Sem.zelo zelo prsata. Ravnokar grem na kolo iz kopra do vršiča. Bi se mi pridružil?

Z veseljem bi ti se pridružil. Moj kontakt socialmulti@gmail.com. Lahko mi pišeš na email, da se točno zmeniva?

Evo mene na vršiču, ja pa kje si??

Jaz tudi.

Enna236, 06.04.2025 ob 16:26

Za darilce tebi kaj ti nudiš meni. Sem dolgonoga, rjavih las. Za moj mail se potrudi s konkretnim jedrnatim iznajdljivim odgovorom. Če ne, čaw bau mjau

Nudim ti nepozabno izkušnjo, naravno strast, diskretnost, dobrosrčnost… V prispodobi. Nudim ti visoko drevo z močnimi temelji, ki je samostojno in ti nudi zavetje, oporo drugim, če potrebujejo. Ti bi imela tako drevo?

Anonimno 4986, 06.04.2025 ob 18:09

Evo mene na vršiču, ja pa kje si??

Za en drugi dan sem mislil, da se zmeniva, da greva skupaj ven, lahko s kolesom ali kako drugače. Se lahko zmeniva za še en drugi dan? Mi sporočiš na socialmulti@gmail.com in se tam zmeniva?

Anonimno 8495, 06.04.2025 ob 18:24

Za en drugi dan sem mislil, da se zmeniva, da greva skupaj ven, lahko s kolesom ali kako drugače. Se lahko zmeniva za še en drugi dan? Mi sporočiš na socialmulti@gmail.com in se tam zmeniva?

OK, no sem že v kopru..bova se zmenila, ko bo še bolj pihalo, prav?

Anonimno 4986, 06.04.2025 ob 18:26

OK, no sem že v kopru..bova se zmenila, ko bo še bolj pihalo, prav?

Ja. Mi lahko pišeš tudi na email? Ti veliko kolesariš? Kje vse si že bila po Sloveniji?

Anonimno 8495, 06.04.2025 ob 18:52

Ja. Mi lahko pišeš tudi na email? Ti veliko kolesariš? Kje vse si že bila po Sloveniji?

Ogromno. Ti pišem, zdaj grem še en giro, ker je že dolgo svetlo.

Anonimno 4986, 06.04.2025 ob 18:58

Ogromno. Ti pišem, zdaj grem še en giro, ker je že dolgo svetlo.

Dobro. Pričakujem tvoje sporočilo na moj email. Se ukvarjaš še s katerim drugim športom?

Anonimno 8495, 06.04.2025 ob 19:54

Dobro. Pričakujem tvoje sporočilo na moj email. Se ukvarjaš še s katerim drugim športom?

Ok, ti pišem, sem glih nazaj, skočim pod tuš in šibam na fitnes zdaj

Anonimno 8495, 06.04.2025 ob 18:18

Nudim ti nepozabno izkušnjo, naravno strast, diskretnost, dobrosrčnost… V prispodobi. Nudim ti visoko drevo z močnimi temelji, ki je samostojno in ti nudi zavetje, oporo drugim, če potrebujejo. Ti bi imela tako drevo?

Letno jelko že imam. Okraske sem pospravila. Darilca še imam. kaj še nudiš

Ha, ha, ha… koliko si pa staro revše. Verjetno so tukaj vse prestare zate, zato se spravi v red in ne fehtaj.

Aja, čez vikend si z ženo?

@Anonimno 8495

Reseno! Eccola, nasla sem ti IDEALNO zate. Pa se na lizing jo lahko dobis.

.https://x.com/TicTocTick/status/1908663123621425623

Aja, pa kufe si mi dolzen. Zmenen?

enna133, 06.04.2025 ob 21:03

Letno jelko že imam. Okraske sem pospravila. Darilca še imam. kaj še nudiš

Zvestega partnerja bi imela, da te ima rad?

Srečkica, 06.04.2025 ob 21:31

Aja, čez vikend si z ženo?

Nimam žene. Iščem pa prsato fit žensko za redno druženje in da se imava dobro. Tebe kaj zanima? Iščeš kaj?

Anonimno 8495, 05.04.2025 ob 15:52

Prsato fit žensko iščem za druženje, pogovor in lepe trenutke. Imaš tudi ti take želje ali kaj se bi lahko dogovorila?

Imam prsa ki so v menopavzi iz malih jozel ratale prave trde bomba trombe, ampak enako in še booooolj je debu moj mena bauh, rit je pa zudaj čudno majhna in povešena napram drugim elom telesa.

Nisem pa izbrična če si plešast al ti noge smrijo bo vseen kr uredu?

New Report

Close