Najdi forum

Odkar pomnim in po vseh slikah ko jih gledam sem imela ze vecje prsi,ampak ker sem od malega debela,zdaj sem pri 170 cm tehtam 75 kg.Groza.Sedaj nameravam shujsat za 25 kilogramov in me zanima,ce bodo prsi potem kaj lepse.In kako naj vem katera stevilka modrca je zame?Po moje je C.Glede prsi je tako:malo so visece,vendar me to zelo moti.Poleg tega se to ni vse:gor imam tudi veliko rdeckastih pik in strij,ki pocasi nekje ze bledijo.Nic kaj lepo za videt.Zanima me pa se nekaj:kdaj zrastejo bradavice?Istocasno s prsmi,prej ali pozneje?Ker me je grozno strah da je z mano karkoli narobe,saj jih jaz nimam stalnih.Vcasih jih imam,vecinokrat pa ne.Spremeni se ce grem vo vodo,ali potem ven iz nje.
Pa se to:stara sem 13 let.
Oprostite,da sem vas zasula z vprasnji,ampak res nisem vedela na koga bi se obrnila.Hvala 🙂

Če ti zdaj prsi visijo, ti bojo po hujšanju še bolj, zato pametno hujšaj in delaj vaje za prsi in ko se tuširaš daj vmes še mrzlo vodo in kroži okrog vsake dojke posebej potem spet toplo in kroži in postopek ponovi. Potem pa se še namaži z mlekom za telo ali ognjičevo kremo. Tudi tvoja drža veliko vpliva na obliko dojk, zato ne biti sključena! Pa pazi kako hujšaš, ker se tvoje telo še razvija.

Pa 25kg je prevec!!!!!!
posvetuj se z zdravnikom! ne delaj po kaksnih strogih dietah, tvoje teelo se sele razvija…pazi samo na sladkarije, sladke pijace in jedi iz bele moke!

kako to misliš enkrat maš prsne bradavice enkrat pa ne?…maš jih skos sam enkrat se skrčjo, če prideš na mraz ali v vodo kukr pravš in so bolj štrleče…si mislila to?

Ne,sploh jih ni ven.Vcasih.Shujsat pa nameravm z dieto sprememba metabolizma ki sem jo zasledila na forumu hujsanje.Kje naj dobim vaje za prsi?Hvala

Nekje sem prebrala, da ima kar velik procent zensk bradavice na prsih obrnjene navznoter. V prejsnji stevilki Vive je pisalo, da se zaradi strij povecajo kolobarji na prsih in da se prej povesijo.

Nesmiselno pa se mi zdi, da bi tako mocno dekle shujsalo na manekensko postavo. Ce pri hujsanju ne bos dobila zadostne kolicine vitaminov, mineralov, beljakovin, vode itn. bos imela grozne probleme s kozo (suha, poskodovana, strije, luscenje, alergije, akne). Kako se bos sele potem obupovala nad svojim telesom.

Ne bodi seena od tistih deklet, ki so jo obsedle podobe manekenk iz revij. Vse kar potrebujes je malo vec samozavesti in energije pa bodo kilogrami kar sami od sebe zaceli padati.

LP,

Tilka

Ja, jaz tud mam podoben problem glede bradavic: le redko kdaj sta ”zunaj” obe. Navadno je samo desna. In to mi je tak grdo. GRRRR… Še je katero drugo mati narava tak grdo obdarila?

Draga Vilma,

Razumem, da si nezadovoljna s svojo težo, vendar se mi zdi, da je 25 kg vseeno preveč. Nikar ne računaj, da boš pri 170 cm in 50 kg imela lepe prsi. Revice bodo čisto uvele. Ostala bo samo povešena koža. Pri tvojih letih sem imela podobne probleme. Moja rešitev je bila: nič hrane po 18-i uri zvečer, odpovedala sem se kruhu (nadomestila s crispy-jem) in vsak večer pol ure počasi tekla. Kile so šle dol ravno na pravih mestih (rit, trebuh, stegna), prsi so ostale. Dobro premisli, preen se spuščaš v kakšna ekstremna hujšanja. Včasih je treba zelo malo, da ti uspe.
Imej se lepo!

tudi mene :)) ampak to res ne pomeni da bradavic nimamo..sam na not se obračajo :))) in to ni nič nevarno

Ej punca ej.
Ti povem da bojo po hujšanju tvoje prsi nikakve.Viseče, veliko bolj kot so zdaj.Ne pomaga nobena vaja, nobena mrzla voda, nič!To je pač negativna stran hujšanja, ki ko je treba vzeti v zakupa-verjemi SE SPLAČA!
GOVORIM IZ LASTNIH IZKUŠENJ!

Pozdravljena Vilma!

Vem, da je v tvojih letih nekaj najhujšega še si pretežak. Jst se bila na koncu osnovne šole pravtako. Ampak veš kaj ko se enkrat nehaš sekirat zaradi tega je veliko bolje. Kasneje sem se začela bolj redno ukvarjati s športom in počela stvari ki so me res zanimale tudi nisem imela časa razmišljati o teži, kaj šele o hujšanju in kile so šle kar same dol. Nisem se odrekla kruhu in sladkarijam, samo jedla sem takrat ko sem bila lačna v manjših količinah in se slatkala takrat ko mi je pasalo.

Poznam veliko ljudi, ki si je s hujšanjem nakopalo toliko težav in je bila izguba odvečnih kilogramov le začasna. Zdravje ni igra in hujšanje je igranje s svojim zdravjem. Za zdravo telo je potrebno jesti raznoliko prehrano. Seveda pa vsa hrana tudi ni dobra. Pomembno je jesi veliko zelenjave in sadja ter čim manj mastne hrane…

Glede številke modrca moraš sama najbolje vedeti. Torej ko greš v trgovino probaj različne velikosti in tipov modrca, pa počasi ugotoviš kateri modrc ti najbolje paše. Ni dobro imeti ne premalega in ne prevelikega, če pa imaš večje prsi pa je pomembno da jih modrček ustrezno drži, drugače trpi hrbtenica.

Naj te ne bo strah ker nimaš napetih bradavičk. Bradavičke rastejo z rastjo prsi in ob raznih prilikah (npr.: menjavi temperature) ponavadi nabreknejo – torej zrastejo. Ker pa so ti prsi hitro zrasle in se je koža morala hitreje prilagajati tej velikosti so nastale tako nezaželjene strije. Na žalost se boš z njimi morala sprijazniti, ker do sedaj še nisem slišala kako se jih lahko znebimo.

Lepo se imej in uživaj dokler si mlada

New Report

Close