prsi
zanima me ali obstaja na svetu še kakšno dekle, ki ima že od vsega začetka grde, povešene prsi. moja številka modrca je 75A, kar ni prov veliko ampak moje prsi so čisto povesene in nečvrste. imam tudi zelo velike bradavičke. ne vem pa kaj nej naredim, saj ko bi me moški vidil golo bi ga pomoje kap, pa tudi sončenje zgoraj brez ne pride v poštev, še manj pa kakšna majčka spodaj brez. stara sm pa 18 let, tko da prov velikih sprememb ne morm več pričakovat, tudi moja teže ni tako prekomerna, da bi to človek sploh pričakoval. ima katera kakšen nasvet ali podoben problem?
Puncica, mislim, da le ni tako grdo kot si sama misliš. Tudi jaz sem imela včasih občutek,da so moje prsi grde, ampak mislim, da je to bolj subjektivno. mogoče si pa presuha in inaš premalo maščevja, dojke pa sestavljajo večinoma le maščobe. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da če prevč shujšam, se mi prsi povesijo.
Pa še nasvet, če boš zadovoljna s svojim telesom, boš tudi drugim bolj lepa.
Če si zelo nesrečna probaj s kakšnimi umetnimi blazinicami, ki si jih vstaviš v modrc, zdaj je na voljo dosti teh pripomočkov za lepše oblikovane prsi in dekolteje. Fant, pa če te bo imel zares rad, ga to ne bi smelo motit. Samo, ne se sekirat zaradi takšnih stvari, nihče ni POPOLN!
Lep dan še naprej ribica.
Same ste zenske, pa punci svetujete traparije. Ona zeli konkretno odpravit problem, ker se je zacela zavedati sebe in to zeli biti. In ima tudi pravico do tega.
Omisli si plasticno operacijo, pa to cimprej, da te ne bo na dolga leta pritiskalo na dno. A ni bolje, da si ze naslednji teden vsa ponosna in zadovoljna. Z nobenimi modrcki tega ne bos odpravila, samo na ven bo zgledalo tko. To lahko delajo mlekarice, ki morajo skrbet, dokler se jim ne razlezejo.
Tudi jaz sem imel eno tocno tako, pa kljub njenemu karakterju, mi to ni bilo vsec, ceprav ne maram mlekaric. Nisem ji upal reci, pojdi na operacijo. Ce pa bi sama kdaj to omenila, bi ji bil pa tudi pripravljen zraven dati.
Vazno, da ves kaj hoces, zdaj ostane samo se kako, kdaj = cimprej!
:-)) moški pač…
moje mnenje je pač, da če takega moškega dobiš, da raje moškega zamenjaj namesto prsi… brezveze se igračkat z zdravjem, da boš takega moškega zadovoljila… potem se boš po porodu zredila, te bo poslal na liposukcijo in potem na glajenje gub in podobno…
moški imajo med nogami sve in svašta pa vse mirno sprejmemo in jih ne pošiljamo na operacije…
mislim, da nobena od nas ni popolnoma zadovoljna s svojim telesom, razlika pa je kako sprejemaš te male nepopolnosti… tip ali kdorkoli pa lahko komentira moje telo, samo če bi bila zanemarjena, se redila kot slon ali z mastnimi lasmi okoli hodila; če ga pa moti telo kakršno sem dobila, da nimam modrih oči ali nisem blont pa ni moj problem ampak njegov… in s prsmi je enako. So ena takih stvari na telesu na katere tudi s telovadbo ne moreš dosti vplivati…
Ne pravim, da sem proti operaciji…samo mora biti malo bolj tehten razlog kot pa nasvet enga tipcek, ki mu je na nedeljo dolgcas in mal nesmiselno pametuje po forumu…
NO, in jaz menim da ima manca popolnoma prav! In če je res to, da si ne želiš ravno tako velikega koraka kot je operacija, potem ti lahko povem nekaj zvijačic…
Potem ti, da je telovadba veliko…(to vidim tudi pri sebi), odkar sem začela malo bolj telovadit se mi takoj pozna, so bolj čvrste in po mojem mnenju tudi malo lepše obiike 🙂 Dobro za prsi je tudi plavanje in vsakkršna telovadba zgornjega dela telesa…
in povem, ti, da če boš ti zadovoljna s svojimi prsi in ne boš kar naprej tarnala glede njih ljudje sploh ne bodo poazili tistih majnih napakic, ki jih imaš. Če pa se boš kar naprej pritoževala nad njimi pa bodo enostavno postali pozorni nanje…
s_m_e_t_k_a