Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prsni vsadki

prsni vsadki

Sama sem tik pred operacijo, me pa zanima, kaksne so prsi z vsadki cez nekaj let….verjamem, da so na zacetku bp, vendar na operacijo ne bi zelela vsakih pet let, vem da bo se potrebna kaksna, vendar upam da na cim daljsi interval. Izkusnje kaksne ki jih ima ze nekaj let?

Če si tik pred operacijo, ti je verjetno kirurg povedal kaj na to temo?

Že leta nazaj sem o tem govorila z enim od lepotnih kirurgov, pa je zatrdil, da je vsadke treba menjati na 10 let. Lahko pa, da se je v zadnjih letih kaj spremenilo.

Ja to vem, da jih bo se kdaj potrebno menjat….zanima pa me v koliksnem casu, ce sploh, se tudi spremeni oblika?

Moje so iz italije. Na njih imam 20 let garancije. So bile pa tudi precej drazje.

Lepotni kirurg, s katerim sem govorila, je rekel, da v 10-h letih silikonski vsadki povsem otrdijo in da jih je prav zato treba menjati.

KAR BRIŠITE – RESNICA JE RESNICA

Kake trapaste babe…

sem morala zamenja 🙁

Še čudno, da se nobena ni spomnila, da ji vsadke na ramena naštimajo, da ji ne bi bilo treba več tistih pojštrčkov nosit. Al pa petno kost podaljšat, da ne bo treba več visokih pet nosit!

Zakaj tako kmalu?

popetih letih se je naredila kapsula (kljub dragemu posegu, 20 letni garanciji, kvalitetnim vsadkom in odličnemu kirurgu)
tako lahko odreagira telo 🙁

Si imela pod ali nad misico?…zdaj si ok?…koliko casa si sedaj po operaciji?…je efekt druge operacije enak?…si vzela isto velikost?

pod
ja, odl. sem 🙂
4 mesece
amm, ja, ponovno lepo
sem, samo obliko drugo – namesto kapljice okroglo

Mene pa zanima kakšne so silikonske prsi na otip?
Ker sem ženska, tega ne bom nikoli v praksi preiskusila. Sem pa firbčna.

hm, težko povedat – če bi imela v rokah vsadek, bi razumela – kot vrečka z želejem
definitivno je razlika – naravno je naravno 🙂
se takoj prepozna

New Report

Close