Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prstan

prstan

S fantom sva se odločila za različna poročna prstana. Starše je skoraj kap!

KAJ MENITE!?
Ali so vaši poročni prstani enaki?

Najina sta enaka.
Če sta se vidva tako odločila, v tem ne vidim nič slabega! Saj prstan ni merilo dobrega zakona! Srečno!

Prosim kaj je na tem ce sta razlicna? Saj ne bo nihce vedel, ker menda ne hodita skupaj roka ob roki skozi zivljenje. In ce je tebi vsec drugacni kot tvojemu dragemu, le daj imej takega s katerim se bos dobro pocutila, saj ga bos imela zmerom na roki!

Jaz ne vidim v tem tragedije – sama ne maram nakita, ampak ko sva z dragim iskala porocne prstane sva izbrala iste, ker imava podoben okus, ampak stvar se ni cist dokoncna. Bomo videli!

Vso sreco v zakonu!

Imava enaka prstana, s tem da ima moj vdelan en cirkon.

Prstan je samo “vidni” znak vajine ljubezni, …poroke….Torej je vajina odločitev kakšna bosta…tvoj in njegov…

Nekateri se odločijo za za različne in jaz v tem ne vidim nič slabega…Še najmanj pa je to problem vajinih staršev..

Ja, mnenje lahko povejo…odločitev pa naj bo vajina!

Pa srečen zakon!

😉

Najina prstana sta identična.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Najina prstana sta po izgledu enaka, le da ima moj vdelane še tri briljantke. Se mi pa ne zdi nič narobe, če sta prstana različna. Vsak ima svoj okus.

Janka

Tudi midva sva bila pri zlatarju vsak na svoji strani. In zlatar nama je celo svetoval, da to sedaj ni nič takega in da se veliko parov odloči tako. Potem sva malo prespala in se odločila za enak prstan.
Meni ni šlo, da bi imela različna. Ker sva se odločila za skupno pot naj bo to simbol znak, da sva midva skupaj.

Midva imava enake, poznam pa precej ljudi z raličnimi. Nekateri so res različni, drugi imajo različno kakšno malenkost na prstanu. Mogoče je to varianta, da imata prstana neko skupno rdečo nit, da se na primer vidi, da sta iz iste serije. Sicer pa je to popolnoma vajina odločitev. Joj, starši majo pa res cajt……….

Midva imava različne prstane, ker jaz nisem želela imeti povsem klasičnega poročnega prstana, tako da imam sedaj jaz vdelan v prstan malo večji diamant, skupno obema prstanoma je le kombinacija belega in rumenega zlata. Mož se je s tem povsem strinjal oziroma je bil celo on tisti, ki je prvi to predlagal. Kar se tiče drugih, pa niso dali nobene pripombe, pa tudi če bi jo, se na to ne bi ozirala.

en sončen pozdravček vsem. ttt.

Model je enak, velikosti pa različni…… ;o) Naredita kot je VAMA všeč!!! Kaj pa imajo starši tukaj zraven za govoriti? Saj se ne poročajo oni in tudi nosili jih ne bodo. Najbrž še imajo svoje!

Lepo poroko vama želim!

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Midva imava podobna. Rumeno zlato s črticami, moj je okrogel, njegov pa nekako oglat.

Moje mnenje – vsak naj si izbere tak prstan, kot mu je všeč. Če pa staršem to ni všeč pač njihov problem.

Pri nama ga imam samo jaz, mož se mu je vnaprej odrekel, ker prstanov ne nosi. In sem si lahko zbrala enega v vrednosti dveh :)))))))))

New Report

Close