Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prstani

Prstani

Koliko prstanov imate, oz. koliko jih nosite? Kaj si mislite o ženskah, ki imajo na skoraj vseh prstih prstane in ali bi si jih dale gor, če bi tako željo izrazil vaš partner?

Samo na levem prstancu 3 prstane, vsi so brez kamnov, drugega nakita na rokah ne nosim.

Partnerju pa na misel ne pade, da bi mi govoril, koliko nakita naj nosim.

Je priblem, ko dol ne gredi s hzjšanjem 😂

Zakaj bi mi partner diktiral, kaj naj nosim?

Nosim samo porocni prstan, pozimi mi jentako bolje, ker so roke suhe in si jih kar naprej mazem s kremo. Poleti podobno, se pac potijo in so mi prstani v napoto.

Spomladi in jeseni pa poleg porocnega nosim se druge prstane, vcasih enega, vcasih tri, odvisno od outfita in pocutja.

Na mojih rokah ni niti enega prstana. Je bil nekoč poročni, pa me je grozno motil 🙂 🙂 🙂 Pa tudi drugega nakita ne nosim.

@Anonimna007
Kaj si mislite o ženskah, ki imajo na skoraj vseh prstih prstane

Mislim si nic, njihova izbira, ane.
Mi je pa zelo grdo. Spominja me na zelezni bokser.

Nimam, ker ne nosim.. kot najstnica sem imela ene par, ampak zaradi šolske prakse niti nisem mogla nosit, tako da se nisem na to navadila, v bistvu me kar motijo, ker rada z rokami brkljam, in niti nimam pojma kje so prstani končali. imam le prstanček za na nožni prst.

Moja mami ima prstane na skoraj vseh prstih, že več kot 20 let. Ne vem sicer zakaj, ampak vrjetno je malo obsedena z nakitom, tako kičem, kot pravim. Med drugim ima na obeh zapestjih po več zapestnic naenkrat, okrog vratu stalno štiri zlate verižice, občasno pa še kakšno zraven. Tudi v ušesih ima vedno vsaj ene uhane. Mislim, da ji paše ves ta nakit.

Odvisno od tega kak stil oblačenja imajo. V določenih stilih meni zgleda hudo, v določenih pa grozno.

New Report

Close