Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu prstki

prstki

Vem, da se bo vprašanje slišalo malce neumno, vendar vas vseeno prosim, da razmislite. Zanimajo me vaše “tehnike” zadovoljevanja žensk s prsti, če se tako izrazim. Ok, vem da ima marsikatera probleme z doživljanjem orgazma na tak način, me pa vseeno zanima. Nisem ravno nedolžen pri teh stvareh, ne me razumet narobe, sem pa nekako brez pravih novih idej, kar se tega področja tiče. Tudi kakšno žensko mnenje je seveda zelo zaželeno. Torej, nekaj v smeri, cela dlan, kroženje, ali bolj pritiskanje, koliko prstov in na kak način,… 🙂

lep pozdrav

ja fantje, pa še z jezičkom. torej, kako? lepo prosim.

Si se prav odločil, da se obrneš na ženski del…se je tud men že zgodilo, da moški ni ravno vedel, kaj točno naj bi njegovi prstki počeli med mojimi nogami oz. na ščegetavčku…pa sem mu sama vodila njegove prste in je tud ratalo…najprej poskusita tako, vsaka ženska namreč sama najbolj dobr ve, kje in kako ji paše…če ne, ko lociraš ščegija, ga pokrij s prstom in začni krožiti (drobno),ne prehitro, pritisk mora bit hmm,…odločen, ne prenežno, ne premočno, mal gor in dol…in ne prehitro končat, oz. vzdržuj stik prsta in ščegija…BISTVENO, ne pozabi opazovat svojo drago…brez skrbi, če boš dobr delal, boš to tud TI OBČUTIL…

Praviš, da ima marsikatera probleme z doživljanjem orgazma na tak način (s prstki, kot si se ti izrazil). Mislim, da se motiš. Ravno to pomaga pri doživljanju odgazma, redke so tiste, ki ga doživijo brez draženja ščegetavčka.

Na kak način pa kateri paše, pa ti bo morala povedati (še boljše pokazati) sama. Tu ni enotnega recepta.

fant je še neizkušen:)
ravno prstki so bistveni za punco če ga drugače ne doseže

svetilnikk,
mogoče res neizkušen, vendar na dobri poti!!!!!!

robert vidovic ne deri se:))

Take tipa nasvete sem mislil ja. 🙂

Mislil sem na doživljanje orgazma samo s prsti. Glede na to, da ima marsikatera probleme doživljat orgazem, si pa je res treba še s prsti pomagat ja. No, to moje o prstih je povezano predvsem s predigro, ne samo na sex, ko si pomagaš tudi tako. 🙂
Vglavnem, hvala za dosedanje nasvete pa pričakujem še kakšnega. 😉

Svetilnikk, a zdaj si se pa že navadil klikat na imena?

Men je všeč takle…. Prsti itak obvezno. Najprej božanje po celem spolovilu, potem vstavljanje prsta v nožnico samo blazinico, če veš kako mislim. Ne celega prsta, samo tisti del z blazinico. Kot da želiš pokriti le odprtino. Fajn je, če potem počasi vlečeš ven. Tako da povečaš pričakovanje. Ko začutiš, da vse od ženske teče, pa počasi prodreš v nožnico. Fajn je, če maš dolge prste in v njih veliko moči, ker kar sledi rabiš met kar razgibane prste. Fajn je namreč, da prst rahlo pokrčiš proti trebušnemu delu in potem zopet stegneš, pokrčiš, stegneš itd… V ritmu seveda. Če ob tem še sesljaš z jezikom gumbek, je zlo fajn.
Če pa dražiš samo ščegija, potem pa pritisk ne sme biti premočan, fajn je, da so roke tople (drugače gumbek ponikne), ne greš direktno nanj, ker drugače skeli, ampak krožiš v malih krogcih, mora bit moker, pa ne spet poplavljen. če je suh zopet skeli. Men je fajn in me zelo vzburi, če vidim, da bi me tip najraje požrl :)) . Da ni neke kirurške natančnosti s prsti.
Aja pa še to… Vsaj meni paše bolj rahlo drgnjenje na vrhu ščegija, tam ko se hribček od gumbeka že začne spuščat ali pa pri strani. Le da ni direktno na luknjici, ki je na vrh ščegija.

Si si dobro ogleda žensko spolovilo, da veš o kakšnih luknjicah in hribčkih govorim? No, veliko izkušenj želim… LP

e ha ha ti si ena poredna punca z dolgim jezickom:)))
sej to je vredu če ga znaš tudi drugje uporabljat:)))
kaj delaš ta teden zdej ko pride maš ker dan kej časa?

Jaz mu pokažem, nakažem, kako si želim danes recimo, ni vedno enako in to želim tudi od njega, naj mi pokaže kako bova uživala danes.
Enkrat mi paše tako, drugič drugače in ženske smo si različne, zato je najbolje da jo vprašaš kaj njej paše.
Meni ,ko se sama, mi najbolje paše, da se s prstom dražim po ščegiju, dovolj je že samo to, pomislim na njega in zalije me val vročine.Včasih pogledam še kakšen film, ali si pomagam z umetnim, največkrat pa je dovolj le prstek na gumbku.Med samim spolnim odnosom, pa se tudi igram, včasih jaz, včasih on.
Paše dotik, prstki, prst, okoli gumpka-ščegija, brez njega ni orgazma, vsaj pri meni.Pa še to moraš znat z občutkom, ma to ni kar enostavno;)

New Report

Close