Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu prva me ljubi, druga me snubi…

prva me ljubi, druga me snubi…

ne verjamem da nas horoskop okarakterizira osebno….al celo vpliva na nas.
Imamo pa ljudje rojeni pod dolečenim planetarnim vplivom podobne značilnosti, to pa še kako drži.
Sicer je vse odvisno še od lune in ascedenta(podznaka) kateri je skoraj bolj vpliven. Po teh podatkih, bi nekako znala opredelit človeka, kakšne ima osnovne karakterne poteze. Kako se obnaša, deluje.

V dnevne, mesečne in letne horoskope pa tako ne gre verjeti, ker ljudje živimo še v različnih okoljih, smo bili deležni različnih vplivov iz družine, različne vzgoje….zato o kakih podrobnih razčlenitvah samo s pomočjo horoskopa pač ne moremo govoriti:)

Na splošno, pa ko ljudi spoznam, najprej preizkusim svoje vedenje o osnovnih značilnostih in redko falim z opredelitvijo. naprimer sodelavki sem rekla da je devica(po horoskopu seveda) pa je rekla da ni…potem si je izračunala podznak, in seveda….je devica:) in pri njej je to tako očitno, da nebi mogel spregledati:)

nisem mislil na dnevne in ostale horoskope ampak na splošno, tako kot recimo v sanjski bukvi, kjer je vsako znamenje opisano po nekih značilnostih, ki naj bi bile samo njemu lastne, sicer sam ne poznam kaj dosti to področje, zato niti ne vem kaj so to podznaki itd,.., sem pa zadnjič dobil v roke sanjsko bukvo in je bilo zanimivo branje za moj znak ( zračna znamenja), je pa to napisano tako na splošno, da mislim, da se lahko vsak najde v vsakem znamenju. Škoda je le da nič ne piše, kako so spolno kompatibilna posamezna znamenja ( ali pa na srečo, da lahko preizkusiš vsako in si sam ustvariš sliko), bi bile verjetno zanimive ugotovitve

tudi ujemanje v spolnosti in ljubezni je nekako zapisano in opredeljeno.
Samo na ujemanje v spolnosti ne more vplivati samo horoskop. Nekaj je človeku dano, k nečemu je bolj nagnjen kot ostali, pa mogoče nikoli ne bo izvedel, ker nikoli ne bo srečal pravega partnerja ali ga bodo že okolje in družina(vzgoja) tako oblikovali, da svojih nagnjen nikoli ne bo izzživel.

Več vem o vodnih znamenjih kot o zračnih, je pa res, da navadno je na vsakega človeka vplivalo več planetov ob rojstvu in težko najdeš takega, ki se najde samo v enem znamenju. Če imam jaz podznak leva, in luno v škorpionu….še ne pomeni, da rada vladam, ljubim bogastvo in sem močno ljubosumna….to ne, čeprav…bi se vsak našel v teh opisih, ker, kdo pa ni kdaj ljubosumen in kdo nebi želel biti nesramno bogat:)
Enostavno smo ljudje neka mešanica teh vplivov, glede na čas rojstva in so ljudje, ki jim prevladuje devica, nagnjeni k redu in čistoči, ljudje ki jim vlada oven so zaletavi, se hitro razjezijo in bikci so delovni in zagnani, vendar zaletavi…levi so radi lepi, športni in uspešni (vodilni, bogatejši), dvojčki so spremenjlivega razpoloženja in navihani, rakci so čustveni , ribice so poleg globokega čustvovanja še poduhovljene in nagnjene k bežanju v svoj svet, škorpioni so ambiciozni in baje “hudokurčni”(vsaj moški), strelci so avanturisti(potovanja, spoznavanje sveta in ljudi), so tudi precej živahni, radi se zabavajo, ko je treba pa ustrelijo direktno, tehtnice so precej čistveni ljudje za zemeljsko znamenje, kot vodnarji, vendar bolj tehtajo pri odločitvah kot pri čustvih, vodnarji so napredni, radovedni…kozorogi so pridni, poslovni, uspešni pri vsakem delu,….za spolnost je torej pomenbno, v katerem znamenju je bil planet Venera ob rojstvu….:) predstavljaj si venero v ribah(nežno, čustveno sexanje ali venero v kozorogu, timing, tempo, red…ali škorpionu…strast, skrivanje čustev, vendar močno čustvovanje…

tako nekako gre:))) povsod se lahko najdemo, če le prav razumemo:)

New Report

Close