prva pomoč
12.12 imam prvi tecaj prve pomoci … ful me je strah… mi kdo pove, kak to poteka, se dobijo potem pole, preden gres na izpit? Je tezko? Ste vsi naredili v prvo? Moja kolegica je tukaj, ko grem jaz, 3x padla, je sla v drug kraj in v prvo naredla. Strah me je. Kaj bo sele naprej, ce me je ze pri tem strah
Vse skupaj je res mala šala. Prvo boš imela 2dni tečaj, nato v sredo je izpit, knjigo si lahko izposodiš ali kupiš ali si jo tam izposodiš, daš nekaj čez 20eur kavcije. Snov je logična, razumljiva, večino tega zna vsak razgledan človek na pamet… V naši skupini smo vsi naredili, tudi tisti “počasnejši”
kako misliš kaj bo šele naprej če te je že tega strah, kakšne izpite pa imaš še potem za opravit? (ali delaš to za vozniški izpit?)
mi smo imeli najprej predavanja in vaje. na izpitu najprej odpišeš teoretično in če to opraviš, lahko potem tudi praktično. (zgubiš pa lahko zelo malo točk)
po uspešni teoriji imaš praktični. vsak je moral pokazati oživljanje odraslega na lutki in potem si še eno vprašanje izvlekel. jaz sem imela roko za povit, izpahnjeno rame ali nekaj takega. oživljanje sem znala, to drugo pa ne dobro in sem naredila. Srečno.