Prva resna veza po 40tem letu – je možno?
je možno je pa tega zelo zelo malo,ker tisti ali tista,ki je do 40 leta samski ali samska po navadi ostanejo samski celo življenje.jaz osebno ne poznam primera,ki bi pri 40 prvič imel resno vezo.
Se pravi, privlačnost, kemija, poželenje, strast, zatrapanost – to splohni pomembno.
Če pa recimo ni povsem zdrav, ima recimo težave s sladkorno ali pa slabo vidi ali pa ima previsok pritisk ali pa mu nagaja sluh ali pa … potem ga pa skenslat takoj. Ker tak pa že ni primeren.
Potem moraš od kandidata zahteva zdravstveno kartoteko, da preveriš če je res zdrav, da česa slučajno ne prikriva. Ali kako to izvedeš?[/quote]
Poglej, mi tukaj na tem forumu smo sami resni ljudje, posebej jst,.…… Zakaj pa ne, ostro oko, vse opazi, to v kakšnem zdravstvenem stanju je človek je pa še najmanjši problem opazit. Zdej na teb je pa, če je to to al ni kar si želiš, v čem je problem. Pri spoznavanju mi rečeš, čist tako, če ima kaj tablet, ki jih mora vsak dan uporabljat in imaš vse na dlani, ko vidiš njegovo reakcijo. Bog ne daj, da rabi viagro seveda, ta upam da veš, da takoj odpade.
Zdej pritisk, pa tip itak rabi, da se mu curak dvigne in te kresne na koncu, da sprosti ta pritisk.[/quote]
:-I)))) pa je šel kofe po monitorju:-))))
Evo jaz poznam eno, nobene resne zveze do 39. leta, le ljubica vezanim moškim. Obupano iskala nekoga, saj si je želela otrok. Lesena na tem področju. In podoben moški, tudi samski do 39. leta. Oba sta si želela zveze in smo ju predstavili in jima dali malo pospeška. Sta si bila všeč, kmalu zaživela skupaj in imela takoj enega za drugim dva otroka. Se da, a brez pomoči vprašanje če bi se našla.
Kaj bluzis! VPRASANJE JE BILO, ALI POZNATE KOGA, KI JE IMEL SELE PO 40. LETU PRVO RESNO ZVEZO ! Ne pa ljubice v pizdo materno..) To pomeni, da se je ta ljubica s porocenimi, ki jo opisujes , ze dolgo pred njenim 40.letom seksala in je seveda izkusena zenska, ali zdaj kapito!!!
Zakaj ženske starejši devičniki odbijajo? A ni fino, če dobite tiča, kateri še ni okusil slasti vaginalnega soka? Pa lahko ste tudi ziher, da vas tak ne bo kar pustil, če ste mu že v starosti dale prve za fookat.
Torej kaj je tako zgrešenega na teh tipih, da se jih izogibate????
po 40 ni normalno
ok kolegice oče je bil krepko čez 50, ko je spoznal njeno mamo, ki pa je bila 25 let mlajša. in sta se poročila, oba prvič.
In je živel srečno, doklermu ni žena umrla.
Kaj bluzis! VPRASANJE JE BILO, ALI POZNATE KOGA, KI JE IMEL SELE PO 40. LETU PRVO RESNO ZVEZO ! Ne pa ljubice v pizdo materno..) To pomeni, da se je ta ljubica s porocenimi, ki jo opisujes , ze dolgo pred njenim 40.letom seksala in je seveda izkusena zenska, ali zdaj kapito!!![/quote]
Kva pa ti bluziš? A ne znaš brat? Kje kaj piše da je on imel zvezo?
Hvala tistim redkim, ki ste odgovorili na vprašanja.
Stepni volk, ti vedno tako nekaj po svoje bluziš?
Seveda je možno. Poznam jih ene par. Gre za karakterne ljudi. Raje so bili brez kot pa da so v slabi vezi. Meni so videt srečni v tej prvi resni zvezi po 40.
Seveda je možno. Poznam jih ene par. Gre za karakterne ljudi. Raje so bili brez kot pa da so v slabi vezi. Meni so videt srečni v tej prvi resni zvezi po 40.[/quote]
Hvala za pozitiven zapis. Jaz osebno jih ne poznam, je pa lepo prebrati, da pa vseeno kdo pozna take primere.
Jaz poznam. Sta se poročila pri njenih 44 letih in dobila prvega otroka pri 47. Ona je bila toliko stara. On menda še kakšno leto več.
Možno.
Po izkušnjah in opazovanju okolja je za žensko v teh pogojih najboljša veza z moškim ločencem.
…tele vaše kombinacije ,skor tko kot pri lotu…:)))
ena na miljon,ampak ko zadene je taprava…:))
Forum je zaprt za komentiranje.