Prva tema na Forumu….
Lepo jutro Jani and Company,
Ja. pri datumu si falil za en mesec.. To so bili cajti.. Nostalgija, kdo ve? Pravzaprav smo skoraj se vsi tu, samo tako zivahni nismo vec….. Marici, Nikita, zajcek, muca, Brusko, Stumpi…. Manjkajo le Kaja, Angel in Hubert..
Hej, jaz sem pa nedavno slucajno spet bral Primoževo zgodovinsko obrazlozitev ob ustanovitvi Tjavendana.. Ne morem, da se ne nasmejem, ko gledam vse za eno leto nazaj in spomnim tistih dogodkov, hehe..
Mariči … najprej lubčka zate :))
ma tole jaz prvič slišim da bi mela ti kej veze z ustanovitvijo tegale foruma :)) glej .. koneckoncev to sploh ni pomembno .. kdo – kaj – zakaj – kako – … če imaš pa ti kaj prstov vmes :)) si pa lahko na to ponosna ane :)))
v bistvu sem se jaz takrat čist strinjala s tem, da se naredi en nov forum za .. kako bi temu rekli … ‘small talk’ .. a veš .. ko se sorodne dušce pogovarjajo o resnih in malo man resnih temah .. poanta je v tem .. da enostavno vsem ne paše način … kot ga je razbrati tukaj na tem forumu. Ježek je nekje .. ne vem točno kje .. napisal, da ima ta forum svojo zgodovino in to je res.
.. ni se vse začelo s prvo temo na tem forumu ane .. ampak že velik prej .. na srednjih … in jaz čist verjamem, da je šel način pisanja marsikomu v nos ane .. predvsem zato, ker nekaterim grejo lepe besede .. pohvale pa naklonjenost do drugega … tako težko iz ust .. pa pride do prikrite foušarije .. :))) ali z drugo besedo .. udri po siromaku … pa ga zrini na drugo stran .. ( drug forum ) …
.. kakorkoli .. zdej je tako kot je .. in ne preostane nam drugega kot .. uživati :)) v tem kar imamo 🙂
Lep dan Mariči 🙂
ps, sem iskala na forumu mladi .. kjer smo se takrat pogovarjali o tistem ‘klepetu’ … pa očitno ni več v evidenci .. zgleda je že preveč vsega .. pa sistem ne najde 🙂
Mušketirji- Mušketirke !!!
Jaz še danes malo skačem z veje na vejo in poškilim tja kjer mi je prepovedano ,ter dodam kako neumesno .
Opažam pa da ljudje na srednjih ostajajo toliko pametni kakor so bili pred enim letom. Govorijo o skupnem zakonskem življenju, o ločitvi a o njej niso niti probali .(napr. Tommy)
Kar me sigurno pogreje in sprovucira !
Tako kot pravite vsi , najleše je tu kjer se4 tako rečoč vsi poznamo
Lep in topel dan želim vsem TJAVENDANEVCEM !!
oštja !!
ježek ja, sem opazu ja, in tud popravu pol spodej….. No ja… so bli cajti ja… samo, če pogledam danes, je zdaj ena stvar boljša tuki…. Človek lahko vsaj sledi… “debati”, ko je blo v tistih časih res nemogoče… bit vsaj na tekočem s temami, kaj šele z debato 🙂
No.. jest se kej dost ne vračam nazaj na stare teme, ker.. nima smisla. Bom pa pogledal zgodovinska dejstva 🙂
Lep dan ježek in še…. mnogo let tukaj 🙂