Prva tema na Forumu….
Oja, še pomnim. Veliko jeze in nekakšne
nemoči je bilo razbirati iz takratnih postov
o našem “slinjenju” in “cmokanju”, mi pa
takrat še bolj udarno, poljubljani smo se
vsevprek, cmokali, lubčkali…………….. pa
dajmo tako še danes. Če nimaš več brkov,
evo ti enega direktno na usteca, ampak,
pazi, nič več, kot samo za pocrkjati! Heh, heh,
paše, paše, pa še kako paše, tako paše, da bi
kar še!
Ježek, zvečer se spet javim, če bo še kakšna
dušica tu gori. Danes pogrešam naši Nioblichen
(Niobičko), morda se ne more oglašati. Me pa
skrbi zanjo, njena ranjena dušica se mi je zelo
vsedla ……… ne morem pozabiti otožnosti in
žalosti, ki na trenutke uide iz vajeti in se kot
senca pritihotapi med vrstice.
Nioba – evo ti objemčka, pa nasmeška, pa ….. cmoooooooooččččččkkaaa!
bemti, bemti, vidim, da so ti cist doktorke zmesale glavo! Poglej v sluzben kaselc, morda ti je kaj prispelo iz juga! Ce je, prav pozorno poslusaj besedilo, harmonka kot harmonka, pa kaj komentiraj…
Zgodba, ki jo je napisalo zivljenje, mar ne? Samo, da mi nimamo tako globoke in barvite izrazne moci.. Mogoce kaksen Primorc!
Direkten lupcek, super stvar, hehe, bi lagal, da ne pase! Tud, ce je samo in le za pocrkljat! Le kateremu ne bi? A mislis, da je bila ljubosumnost kriva takratnega zgrazanja?
Hmm, moje brke? …Ja zajcek me ze res dolgo ni videl.. Bom ga res moral kaj obiskat, da osebno pogleda, ce so mi spet zrasle…
Ja, nioba je res nasega foruma list! .. Le kje je prej hodila? Pa saj je vseeno, jaz sem vesel vsakega ki pozitivno misli in zeli vsem dobro… Vceraj je omenila mojo strast- gobe.. Pa se punca potem ni nic vec javila.. Najbrz danes konzervira obilno gobjo letino, hehe..
ja ježek.. je pršlo na službeni kaslc, sem neki poslušal, samo je bla ravnotakrat taka galama 🙂 tko da… vem da je blo neki sličnega….
….. bolje da sam na kur**** sjeo nego sa tobom leba jeo :))))))) Tko da.. res da sta mi danes dohtarci naredile .. kažun v betici.. verjamem pa da bo jutri ziher bolje 🙂
Ježek, lep večer, mojima dohtarcama pa enga veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicga lubčka!!
Sploh nisem pomislil, da bi se pri vajinih metodah pacient zelel upirat in prav nic ne dvomim, da je zelo zadovoljen… Nezadovoljnega pacienta v vajini ordinaciji je potrebno takoj prijavit dr. Ruglju, ki ze ve, kako s takimi!
Prvi lupcek od doktarce je posebej sladek…..