Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Prvi koronec je bil ob prihoduv ZD NASILENzato.

Prvi koronec je bil ob prihoduv ZD NASILENzato.

Vi kr nasedajte tem provokacijaslim temam, da politika dela svoje in za nas pripravlja bič.

Bedaki.

Vedno najdejo način, da naredijo divjanke iz naroda.

… bi pa moralo biti osebje ob njegovem prvem obisku zaradi poškodbe tako pri sebi, da bi kaj razmišljalo, ne? Zakaj ga niso takrat testirali? Od kdaj mora bolnik vedeti več kot stroka?

Skratka, neprofesionalen pristop zdr.osebja, in ne “Maročana”. To je moje mnenje.

A tudi to je pozabil, da je pred kratkim prišel iz Italije?

Točno to. Najlažje je sedaj demonizirat pacienta 0 – ki to sploh ni PRVI, a enega je treba žrtvovati. Boh ve v kakšnem psihofizičnem stanju je bil in zakaj je bil vznemirjen.

Če bi bila država odgovorna bi prepovedala potovanja na ogrožena področja, ne pa da to prelaga na državljane, torej na mnoge, ki niti nimajo prepotrebnega znanja, da bi ocenili ustrezno tveganje. Saj so sami govorili, da ni panike, še sedaj te tetke prodajajo dotično zgodbo. Halo. Za kaj pa plačujemo eksperte??!!

Nehajte prelagat odgovornost na druge, pa se skrivat za členi in s tem prikrivat napake. Še malce pa bomo na nivoju Kitajske.

Pazi to!

Tudi tretjega obtožujejo zdaj nasilja!

»Žena je takoj začela klicati na te številke, ki so objavljene. Opravila je 21 klicev in ji ni uspelo dobiti zveze,« je potarnal Borštnik, ki ima doma trimesečnega otroka. Pojasnil je, da se je proti koncu potovanja odcepil od skupine motoristov in se vrnil z drugim letom in drugim prevozom. Po potovanju je imel znake lažjega prehlada, test pa je potrdil, da je tretji v Sloveniji okužen s koronavirusom.

Skupinski prihod in domnevna nasilnost
Za Pop TV je Borštnik dejal, da skupine menda sploh niso želeli testirati in da so šele po teženju to naredili in tako je prišlo do drugega primera. Novi šok pa je šele sledil: Borštnik pravi, da je bil izid njegovega testa prej v javnosti kot pa sporočen njemu.

Jure Brankovič, ki je v UKC Ljubljana zadolžen za stike z javnostjo, je včeraj kmalu po 19. uri objavil: »Nad oskrbo se pritožuje oseba, ki je prišla proti vsem pravilom nenaročena in postala po oceni osebja nasilna, ko ji je bilo pojasnjeno, da s skupinskim nenapovedanim prihodom ogroža sebe in druge.

Človek jih ves dan kliče in jih ne prikliče, pride se testirat, ker sumi, da je okužen, ker je bil s prvookuženim v isti sobi, potem pride tja, seveda se ni najavil, ker se mu ne oglašajo, zahteva testiranje, ki ga zavaračo, ko končno z grožnjo z mediji doseže testiranje, se zgodi, da rezultate najprej izve cela Slovenija, potem še pacient. In zdaj je pacient nasilen. In tudi prvi je bil nasilen. Vsi pacienti bodo na koncu nasilni. Je to simptom korone, nasilnost?

UKC ljubljana je tud svojega denarja vreden.

Jebivetri, ki se držijo nekih svojih pravil samo takrat, ko se je treba dela branit.

Si vis pacem, para bellum.

RES JE, sedaj je pa okuženi kriv in kao bil nasilen (ker je grozil z mediji) in ne vem kaj še vse, ker ga zdravniki NISO hoteli testirati – kljut temu, da bi ga morali takoj – MORALI, sem šla brat WHO priporočila v pdf obliki. Tukaj moraš pa izsilit, da te testirajo. Itak, sedaj je pa paciet kriv, ker ni čakal…. čakal… čakallllllllllllllllllllllllll te budale, k delajo po čefuuuurrrssskoooooooooooooooooo…. jih čakat, da se on obrne, sej poznam to čakanje, če rečeš ali povzdigneš besedo, si pa že nasilen. ….

Samo za vas, da boste vedli kakšne so vaše pravice.
Na strani 21, kaj mora storiti država v primeru okužbe.

https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/who-china-joint-mission-on-covid-19-final-report.pdf

Jih je virus v rittt nabasal, ker drug jih ni bil sposoben….

Ja, se strinjam. Ni mi jasno, kako je prva oseba, ki je prisla k zdravniku zaradi bolecin, lahko bila nasilna, druga oseba, predvidevam, v velikih skrbeh (kdo od cas ne bi bil?), po celodnevnem klicarjenju in iskanju informacij, tudi obupa in gre k zdravniku, pa je, glej ga zlomka, tudi nasilna, sluzbe pa “brezhibno” opravljajo svoje delo.
Po drugi strani pa se je tudi vecina komentatorjev izkazala za tipicne fousne Slovence, ker so ljudje sli uzivat na pocitnice v tujino, po vase bi pa morali ostat doma ob vodi in kruhu. Ker ce nekdo uziva zivljenje, ga je treba popljuvat. Sram naj vas bo.

Ti si bedak!

Samovoljno sta odšla v Maroko; iz Italije in se v njo tudi vrnila; ju je morda država tja poslala? In to včasu, ko sta tudi že vedela, da so v Italiji že bili potrjeni primeri okužb z virusom.

Tudi vozniki, ki hodijo po goste na letališče – sploh na letališče, ki je leglo virusov, morajo tudi zaščititi sebe pred okuženimi potniki – verjetno sedaj že vozijo z maskami,če so pametni.

Ta virus pač ni samo ena hecna navadna gripica za nekatere. In tega se nekateri sedaj začenjajo(te) zavedati, ker je zadeva tudi “pri nas”.

Ti si bedak!
[/quote]

Ima žal kar prav, ni noben bedak. Šla sta na lastno odgovornost, zavestno, vedela sta verjetno, da tvegata tudi okužbo, saj je bil virus takrat med 20.-29-02. uradno že v Italiji potrjen.

Citiram: »Žena je takoj začela klicati na te številke, ki so objavljene. Opravila je 21 klicev in ji ni uspelo dobiti zveze,« je potarnal Borštnik, ki ima doma trimesečnega otroka.

ŽENA je klicala. ŽENA JE OPRAVILA 21 klicev.
Moram rečt, da mi je smešno. Kaj on ni zmogel telefonirat al kako? 21 klicev jaz opravim enega za drugim v minuti, če mi je kaj pomembno. Lahko telefonarim 8 ur brez prestanka.
Če bi oba križno telefonirala, bi prej ali slej dobila zvezo.

Citiram: »Žena je takoj začela klicati na te številke, ki so objavljene. Opravila je 21 klicev in ji ni uspelo dobiti zveze,« je potarnal Borštnik, ki ima doma trimesečnega otroka.

ŽENA je klicala. ŽENA JE OPRAVILA 21 klicev.
Moram rečt, da mi je smešno. Kaj on ni zmogel telefonirat al kako? 21 klicev jaz opravim enega za drugim v minuti, če mi je kaj pomembno. Lahko telefonarim 8 ur brez prestanka.
Če bi oba križno telefonirala, bi prej ali slej dobila zvezo.
[/quote]
Ti ga že dolg nis konkretno fasala, da si tko zagrenjena .

Ko sem poslušala tete iz Mz in Nivz me je popadla neizmerna jeza. Očitek je bil da ni bral navodil na spletu in tabelv ZD pri 40st.vročine !!!

Neverjetno kam smo prišli.

Ko sem poslušala tete iz Mz in Nivz me je popadla neizmerna jeza. Očitek je bil da ni bral navodil na spletu in tabelv ZD pri 40st.vročine !!!

Neverjetno kam smo prišli.
[/quote]

Pa saj piše, da je imel znake lažjega prehlada!!!!! https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/rok-se-je-okuzil-s-koronavirusom-njegova-zgodba-vas-bo-sokirala-286080

Ta skupina je imela datum te moto ture po Maroku od 20. do 29.2. 2020 – imajo na spletni še vedno objavljen datum in program.
Takrat se je že vedelo za korono tudi po in v Italiji, ki j izbruhnila će v prvem tednu februarja (!), torej precej pred njihovim odhodom. Vedeli so, da letijo iz italijanskega letališča in da so letališča in letala idealna za virus fasat. In bi upravičeno lahko odpovedal ta organizator. Samo ker so bili “frajerji” , so pač šli na lastno odovornost. In so fasali – verjetno že na letališču in v letalu v Italiji tja grede. In ga seveda verjetno potem tudi širili nazajgrede tudi po letalu in na letališču.
[/quote]

In super butec,Virus je prinesel k nam.Frajer, res!

Mogoče je nanj virus tako vplival. Eni ko so bolni so agresivni.

In super butec,Virus je prinesel k nam.Frajer, res!
[/quote]

Ga ni prinesel samo on.

Imamo zdaj znane že tri seve, tri različne seve. Izvemo pa gotovo kmalu še za kakšen sev.

Ja, on je prinesel virus, ga pa ni on samo, oziroma niso ga tri prvi trije sami.

Je tudi tisti zakonski par.

In tale iz UKC Maribor.

Trije različni sevi.

Lahko bi tudi zakonski par bil prvi odkriti primer, ali ta iz UKC.

A sem edino jaz čudna? In mi ni jasno, kako so oni dobili virus v Maroku – na motorju – sredi puščave! Kje so imeli do 3 dni nazaj potrjen 1, EN!!! primer pa še tega hospitaliziranega!
Italija je pa mišji k*** stran od nas, s 3k primeri pa kao korone še kr ni ne v NG, ne v KP… Niti se do dva dni bek nihče ni okužil v Italiji… svašta pač

Niso ga dobili v Maroku, dobili so ga v Italiji, na poti v Maroko.

V NG korona seveda je, nimajo pa še potrjenega testa.

Dejte mal logiko vklopit, verjetno je kdo prebolel korono misleč da ima gripo, in sploh k zdravniku ni šel. Jaz ko sem viroza sploh ne grem k zdravniku in takih nas je ogromno. Prebolimo in gremo naprej. Ta virus se prikazuje kot najbolj nevaren virus na svetu, dejte no mir. Vsak virus je nevaren za ljudi z osvohnjenim imunskim sistemom in tudi za vse fejst bolne ljudi.
Poln k imam vaše panike, na kozlanje mi že greste

Niso ga dobili v Maroku, dobili so ga v Italiji, na poti v Maroko.

V NG korona seveda je, nimajo pa še potrjenega testa.
[/quote]

Povsod piše da ge je dobil v Maroku? Torej bi ga lahko dobila tudi “znana” slovenska blogerka, ki je 20.2. preko italije potovala v Dubaj z majhnim otrokom in nedonošečkom… GROZA!

Letalo :))))) Letališče :)))). Tjagrede in nazajgrede: :)))) Štartali so iz Italije in vrnili so se v Italijo :))) Letališče Marco Polo je pa eno izmed najbolj obljudenih in frekventnih v S Italiji :))))) Leti tja vse sorte tudi z drugih celin :)))))
V Italiji so imeli že potrjene obolele z virusom, ko so oni potovali :)))

Bo sedaj?

Bubonska kuga v 14. stoletju je prišla ( pa tudi prej in kasneje) pomorila več kot pol Evrope in odšla.
Vse brez kakršnega koli zdravstvenega sistema. Ta bogati so spizdili na deželo, kjer je bilo manj okužb.
Večina je umrla, eni se pa niso niti okužili, čeprav takrat ni bilo nobenih higienskih standardov.
Znan je primer, ki jo je celo prebolel.
Torej čemu panika? Zdaj bo isto. Zdravstvenega sistema pa pri nas že dolgo ni več, samo kaj ko niste opazili uboge žabe. Začeli so z hladno vodo, nadaljevali s toplo, pa zelo toplo, pa nič niste kapirali, zdaj je pa vrela in vi/mi ne moremo več iz nje. Smo že skuhani.

😁😁

New Report

Close