Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PRVI MAJ – kam z otroki??

PRVI MAJ – kam z otroki??

Kam greste kaj za prvomajske? Imam prvošolca, ki mu je povsod, kjer se kaj ne dogaja, in ni otrok, dolgčas, potem pa se jaz trudim.. samo kaj, ko omagam.
Kam blizu.. Slo ali Hrv Istra ali kaj podobnega. Ne predrago, za ene 2-3 nočitve.
Sem gledala ugodno varianto htl Meli Coral v Umagu, pa ima notranji bazen manjši kot jaz banjo:)
Kakšen predlog?

pa kakšno banjo neki maš?

Zapičila si se v nepomembno stvar:)) bazen imajo velik 8x15m.No, a ni majhen?))) in ene 50 ljudi noter namakajočih?)))

prav, pa uzem svojo bajno potlej szsabo

Naj mu bo malo dolgčas, da se bo naučil potrpeti vsaj sam s sabo.

z njim se ukvarjaj , pa daj mir ! !

Ste vsekane*

Te stvari si znamo sami poiskat in ne sprašujemo kar naprej druge na forumu. Greš tam, kjer ti najboj ustreza.

Bratislava, s.p. hokej na ledu.

Mi bomo šli mogoče v Italijo, če bo vreme. Kampi imajo že odprte bazene.

Že zopet en otrok okoli katerega se mora svet vrtet.

Pa pojdi v Žusterno. Bazen velik z morsko vodo. Nova promenada do mesta je pa tudi super. Pa malo mesto Koper raziščite. Je res vredno ogleda.

Ja valjda mu bo v hotelu v Umagu dolgčas, komu pa ne bi bilo. Kaj češ pa tam počet razen do neznosnosti se sprehajat?

Pejte kaj raziskovat, spoznavat kaj novega. Izberi si recimo eno mesto in na internetu poišči, kaj je tam zanimivega. Mi smo šli za lanske jesenske počitnice v Salzburg – raziskali smo mesto, se povzpeli na trdnjavo, šli v prirodoslovni muzej, poskusili echte sacher torto, šli v rudnik soli … Pravzaprav zelo turistične reči, ampak vsaj nismo čepeli v hotelu in hotelski banji:-)

Otroka pa ni bilo treba nič animirat, se je dovolj nahodil in nagledal in naspraševal skozi ves dan …

Gardsko jezero, gardeland, zoo safari, akvarij, okoliška mesta….
lahko tudi nekaj dni Toscane, pa potem Ravenna (mirabilandija)….

http://www.potovanje.si/prvi-maj/

Mi gremo na Krk, s 3 in 6 letnikom, ampak na srečo se jima že samo posebi dovolj dogaja, ne potrebujeta stalnih zunanjihdražljajev.

Moj doma je 9×4. Torej je ta v hotelo res majhen.

Avtorica je lepo vprašala, zakaj morate bit vedno tako žleht? Bodite tiho, če nimate predloga in ne obsojajte kar vsepovprek. Ni tema ali se zna otrok kaj sam igrati ali ne, niti kakšno banjo ima.

Avtorici ne znam pomagat kaj dosti, ker ne vem, kaj točno iščejo. Mi gremo v Legoland v Nemčijo, je pa res tudi Italija lepa – kakšen zabaviščni park, da bo fantu zanimivo. Lahko pa eodnevni izleti – kam s kolesom (Kr. Gora, iz Izole do Portoroža, tam na kosilo, malo na sprehod, igrišče in s kolesi nazaj).

Lepo se imejte!!!!

New Report

Close