Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Prvi seks za punce pri 15 letih

Prvi seks za punce pri 15 letih

Spodaj je tema o seksu 15-letnega fanta, vsi odgovori so enoglasni, da mu zadeve itak ne more preprečit in da je to to. Zanima me, če bi bili odgovori prav tako unisono ZA, če bi šlo za 15-letno punco (9. razred OŠ) in ne fanta?

Ne, ne, punco bi pa fotr zaklenil v kevder za par let.

Mislm, daj povej kako se prepreči no?
s pogovorom?

Sem mama 2 fantov in ti iskreno povem, da verjetno ne bi enako razmisljala, ce bi imela hcero.Se pa tezko postavim v to vlogo. Res je tudi to, da so mladi zelo dobro informirani v zvezi s spolnostjo. Cetudi se doma ne pogovarjajo veliko ali celo nic o tem.Nekaj je odvisno od samega karakterja mladostnika seveda.
Jah ni enostavno biti stars.

nova
Uredništvo priporoča

Danes je prava redkost,ce je najdes devico pri teh letih….

in kako to veš? iz svoje prakse?

Odpri oci pa ti bo marsikaj jasno…

Kako pa ti to veš…

cvetka vsega skupaj – mladi so o spolnosti informirani. informirani niti vi tastari junci niste. če pa mislite, da je za sex potrebno znat nataknik kondom, pol ste pa zreli za csd.

Jaz sem prvič seksal pri enajstih letih.

Krasno res-kakšni starši!! Ne znate mulcem povedat kje je meja oz.kaj je to sex. Znate samo kondome kupit? A mislite da je to zaščita ki bo vašemu otroku preprečila da ima otroka? Imamo primer v vasi, ko je en tak otrok(fant) zaplodil otroka, punca ga ie skenslala, starši pa plačujejo preživnino. A ni super, da so starši moderni…da ne težijo svojim 15-letnikom o tem, da je morda pri teh letih pa res prezgodaj!?! Na kratko jih drž’te…NA KRATKO

Najbrž ne. Kajti nezaželena nosečnost žensko prizadene precej bolj kot moškega. Tudi če splavi, je ona tista, ki sprejme neposredno odgovornost za poseg, on pa se pri sebi še vedno lahko tolaži, da je bil v resnici proti in da s tem nima nič.

Boljše da prej določene stvari doživijo kot pa kasneje na odrasla leta vsi zafrustrirani skačejo čez plot in uživajo življenje, uničijo družine in svoje otroke.

Kot da 15 letnice seksajo kar naprej… eni iz radovednosti probajo kar z enim, ki jim je za silo všeč in potem čakajo še nekaj let, preden se sexa zares lotijo z nekom, ki ga imajo ful radi. Eni imajo srečo in se tega že v štartu lotijo z nekom, s katerim se imajo radi.
Eni imajo pa smolo in jih starši maltretirajo, zaklepajo in morajo potem skrivaj hoditi ponoči ven iz hiše in travmirati in se ga naliti do amena, da zmorejo premagati vse od staršev vsajene moralne ovire in se dajo dol. Naslednji dan se seveda ničesar ne spomnijo.

Jaz sem prvič seksal eno 40 letno in brez kondoma,če bi se prijelo ali,če se je,potem je bil njen mož kriv.

Ne vem, kolk ste nekateri stari in v katerem casu zivite. In ja mladi vedo marsikaj, tudi vec kot nekateri konzervativci tukaj gor. To so dejstva, zivimo v 21. stoletju, dragi moji.

Vse so bile do poroke device[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img]

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Najstnice se danes ponujajo “starejsim”!!!ja in mogoce so vase hcerke…NE NIMAM spolnih odnosov z najstnicami,samo pa vidim,slisim,vem marsikaj…mame dajte svoje “angelcke” na ketno!!

Ja, pa 11 let si imel, že vse vemo.

Kako pa ti to veš…[/quote]

Eni se baje spoznajo na vse…

Vse so bile do poroke device[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img][/quote]
Alpa so ga same biksale, zdej so pa zategnjene pa fine. :))

Kot pravi eden zgoraj: 15 let je absolutno prezgodaj. In na tem je treba delat, ko vzgajaš svoje otroke. Da to ni glih isto kot it v trgovino, pa pozabit narest domačo nalogo.

Ne sodi po sebi!

Ti pa ne verjemi vsemu, kar slišiš. Veliko je namreč samo “lajanja” … predvsem s strani najbolj glasnih in kao najbolj aktivnih.

Drugače pa, ne skozi svoje oči ne delam nobene razlike glede prezgodnje spolnosti ko gre za dekleta in fante. In moje osebno mnenje je, da je 15 let prehitro.


Žal niso informirani. Rečejo-Bom pazil- in večina deklet nasede. Niti ne želijo kondoma nataknit, pa so brez zaščita. Ali na tabletkah, ki ne preprečijo prenosa bolezni. In glede na to, da se danes veliki večini mudi v spolnost, pa ga samo malo sexajo in niti zvez ne ustvarjajo….. je po vsej verjetnosti veliko populacije okužene.
Se je treba pogovoriti, kaj spolnost prinaša s seboj: nosečnost, SPO..
Skratka, tudi v užitek je treba iti odgovorno.

in kako to veš? iz svoje prakse?[/quote]

Nič ne ve. Delam z mladimi v srednji šoli, veliko se mi odprejo, pa ti povem, da je še veliko nedolžnih deklet pri teh letih. Je pa razlika npr. gimnazijskimi oddelki ali poklicnimi šolami. Npr. v gimnaziji najdeš je več deklet, ki še v 4. letniku nimajo spolnih odnosov, v poklicnih pa je večina že imela spolne odnose v 3. letniku. Ni pa pravila. Ne ponižujte deklet, da sexajo kar vpoprep in vpoprek in da so pri 15 že vse izgubile nedolžnost. Veliko deklet je odgovornih in čakajo na resnega fanta.

Vse so bile do poroke device[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img][/quote]
Alpa so ga same biksale, zdej so pa zategnjene pa fine. :))[/quote]
Si pa kaj počela, če si sama z dvema fantoma? Spadaš med radodajke, ki vse prerade pozabijo na otroke?
spominjaš me na nekoga namreč….

New Report

Close