Prvi ta teden !
Dragi moji prijatelji !
Že kar en čas se nisem nič javil, pa kot kaže, se zopet en čas ne bom, zato vam danes kot prvi (prosim, poglejte uro vpisa) namenjam nekaj misli in besed.
Do sedaj sem bil na dopustu, ki sem ga pa moral prekinit, zaradi določenih službenih težav. In med te težave spada tudi to, da so se mi sedaj vsedli tudi na porabo telefona, gsm-a, interneta in podobne pikantnosti, tako da imam uha na pecljih in nos čisto ven in sem pazljiv in priden….
Med novejše službene pridobitve spada tudi nočno delo iz nedelje na ponedeljek, zato taka ura, ko pišem, edino tako se upam malo poškilit in kaj napisat, ni hudič, da me sedaj “pratijo”.
No, bo minilo tudi to, le, nekaj časa bom še tako napol v ilegali.
Sicer je pa to pisanje del mojega osebnega programa, kako ostati buden do šestih zjutraj. Ker, ob kavi je treba še kaj početi.
Ker če nič ne počnem, mislim.
In če mislim, mislim na neumnosti.
Kako bi kje kaj ukradel, da si revež malo opomorem, pa ne pridem daleč niti z mislijo, kako bi šele zares popušil.
In če ne mislim na krast, mislim na jest.
To pa zopet ne gre, ker moram mislit na ne-jest, da se rešim teh decemberskih novo-navampanih kil.
No in če ne mislim na to, potem mi ostane le še misel na kakšne (o)(o) ali (_I_), to je pa zopet dvorezen meč, ker če me preveč odnese, nimam nič pri roki, razen kakšno krtino.
Bo že držalo, da so vse dobre stvari v življenju ali prepovedane ali nemoralne ali pa redijo.
No je, vsaj mraza ni več takega. Je bil pa res hud.
Letos so me sosedovi večkrat prišli vprašat zjutraj, če grem pomagat porinit psa, da bo zalajal, tako je bil mraz.
No, ko bom zopet kaj v priliki, se vam še javim, do takrat pa uživajte in lepo se imejte.
Ponoči na ritke in joške misleči – Sašo.