Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu prvič

prvič

Živ!

Morm povedat kaj se mi je včeri zgodil…s tipom sma že dva meseca skupi in mama še vroče, vroče večere…no in včeri, ko me je tko nasaju na svojga korenjaka in mi je skor pršl, ga je ven potegnu in mi ga je začel počasi rinit v rito..ker sem bla skor v sedmih nebesih sem mal počakala kaj bo…morm rečt, da me je na začetku zabolel oziroma zapeklo sam potem mi je pa prijal…mojmu mucu je mal prehiter pršlo, tko da ne vem al bi mi pršlo al ne…pa me zanima al je kteri pršlo analno?? men je blo včeri prvič in mislim (upam) da ne zadnjič…a mate kake izkušnje s tem…

papa in se ljubite

hahaha, se mal hecaš z nami? Ali pa misliš resno, kdo ve?
Sicer pa mi vedno vse vzamemo kot smrtno resno zadevo (kot policija pri obvestilu o nastavljeni bombi):-)))))))
Zato ti bodo naše dame sigurno odgovorile

vsaka informacija je dobrodošla…maš ti kej konkretnega za povedat????

hihi..kaj pa je to analno;))

Hop Marinka gremo u galop..ja anala je neki zlo lepga..orgazem tam božanski, bolj intenziven..seveda pa si ponavadi me pomagamo mal z rokcam..se dražimo tam kjer paše..medtem ko nas on nasaja v rito..sicer pa vsaka po svoje..mogoče ti pride celo brez draženja ščegija…mogoče;))..ti se sam nasaji in uživaj dalje.

ne, on to le demonstrira ..pove bolj malo;))

Pa kje ti živiš človek.In ti si neki stručko v sexu:-)))))

Ja, ampak res samo mogoče. Mora še kje drugje malo pobožati.

Sicer mene so že velikokrat nategnili, ampak vseeno ne vem iz lastnih izkušenj:-))))

Seveda in je mega filing.

Nisem sklepala le po sebi in si rekla, mogoče je pa kje le kakšna taka, ki ji tega ni treba in ji pride brez dodatnega draženja..kaj veš..ane..dons je vse mogoče;))

no sej sm si pomagala, sam je pač mojmu cukrčku prehiter pršl…kak dolg te pa pol boli…jest še dons čutim bolečino…sej ne da bi bla huda, sam….

Čim večkrat sexajta analno in odprtinica se bo privadila njegovega penisa in vsakič boš bolj uživasla.On naj uporablja lubrikante.

zato vedno glej, da tebi prej pride, no ne prej, najlepše je če obema naenkrat, ker, ko meni pride, si potem ne želim več anale, ker me začne boleti, zato moj to ve in že tko nardiva, da pride obema hkrati. Če pa njemu le ne pride, pa ven iz rite, kondom dol in hopa naprej v muco…če ne uporabljata kondoma, ti tega ne priporočam, ker boš hitro fasala kakšno vnetje v muci;))..Boli pa, odvisno, koliko časa sta, kako sta, je to bilo prvič…kako debelega,velikega ima tvoj…ampak, kot si omenila bolečina je bolj sladka, ko grenka in po dobrem dnevu itak mine…razen, če ni bilo pregrobo…

Molč’ s takimi pripombami.

Kdo je pa tebe klical.

Nodek, si pozabil nasvet strica Dis-a..da mors vsaj 3 premislt kle, predno kaj napišeš,))..zdaj bo pa hudič..ahti se;))!

khmm—-ojla mali…a te jezi…hahah

sicer pa…..zanimiv forum si si izbral….zaj vem, zakaj si me zapustil…khmmm

leta letijo - iščem stevardeso

Pa res,ja.

In ti si še vedno razočaran…bogi revež, te še ni uslišala;))?!

a me boš ti?

leta letijo - iščem stevardeso

Ma kaki..jaz ne morem..mam zašito..sm nuna…pol veš da ne smem nc seksat..no ne znam;))hihi…no ostani tu in kaj veš, mogoče nama pa rata..kaj veš..ker razočaran si pa res že predolgo….ajuj;)))!

Jazika v kateri samostan naj pa pridem ponoči po lestvi do tvjega okna in ti nudim užike pod dekco?

Nodek, to moraš pa vprašat …koga že;))…ajd mej lep dan..zdaj pa res moram gret;))..papa.

Ajd imej se,čao!

…Si že kdaj ljubil tako,
kot bi se srečala dva vala,
se prepletla maestrala?
Si kdaj ljubil tako,
da telesa ni bilo,
da je misel misel objela
in kot plamen dveh sveč
v enem zagorela?
Zašepetaj mi čisto tiho na uho:
Kdaj si ljubil tako?!…

Zdaj imaš pa za dons dovolj, da tuhtaš in tuhtaš;))čao!

New Report

Close