Prvič na depilacijo
Odločam se, da bi šla na depilacijo bikini predela, pa ne vem, kako to poteka, a se moraš sleči ali imaš spodnje hlačke gor al kako, res ne vem, ker nisem bila še nikoli, vedno se brijem z britvico. Da ne bom tam izpadla kot kakšen bebo, mi prosim povejte kako to zgleda.
In kakšna depilacija je najbolj primerna, a voskanje?
Hvala za vaše odgovore.
Za depilacijo sicer ne vem, ampak zagotovo najmanj izpadeš bebo, če lepo vprašaš.
Sama sem se ukvarjala s podobnimi vprašanji, ko sem šla na laserski tretma bikinija, in sem pač lepo vprašala. Prijazna gospodična mi je lepo povedala, lepo sem naredila, kar so hoteli od mene, in vse je bilo OK.
Če greš res samo na bikini depilacijo, imaš po mojem hlačke lahko gor, če pa hočeš kaj bolj proti notranjosti, jih moraš pa seveda sleči-
bikini predel je takole, imaš oblečene spodnje hlačke in kozm. ti robove ob nogah mal zaviha noter in smola in trak in poteg in čao, nato še na drugi strani in še zadaj pri riti, nogo daš gor, kot svečo in ona ti naredi enak poteg kot psredj bikini in še drugo nogo in konec, bikini izgled je nato tak, da so stran vse dlake, ki bi iscer štrelel iz strani hlačk ven, lepo je, ostalo pa si lahko le malo pristrižeš s škarjami in čao…brazilka pa je veliko huje, tu gre pa vse ali na črtico, po želji. pri brazilki pa po mojem moraš biti gol, ker drugače ne gre??
Uležeš se (v hlačkah – malo jih odmakneš proti notranjosti), noge daš narazen, terapevtka ti pobrije dlačice in zariše predel tretmaja. Nato ti z laserjem postopno vse obdela – pri bikiniju je hitro, ker je majhen predel- Mogoče 7, 8 minut na eni strani. Boli še kar, bol peče, ampak se da čisto lepo zdržat.
šla sem se mi zdi trikrat ali štirikrat (en tretma moram še iti) in je res bistvena razlika. Dlak je vsaj 2/3 manj, pa še tiste, ki zrastejo, so tanke, nikakve – tudi če jih ne bi pobrila so čisto nemoteče. Za moje pojme totalno vredno svojega denarja.