Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Prvič sem si naredila geliš nohte doma….juhuhuuuuu….uspelo mi je :D

Prvič sem si naredila geliš nohte doma….juhuhuuuuu….uspelo mi je :D

Živjo!

Prvič sem si naredila geliš doma in po nekaj popravkih mi je uspelo. Ni bilo tako simpl kot sem mislila ampak sem sledila vsem napotkom pa mi je na koncu ratalo. Se mi pa milo rečeno smilijo ženske, ki samo “cvilijo” kakšne nohte imajo zadnje dni….moj odgovor takim je preprost: “Vzami se v roke ženska pa se nauči kaj novega. Situacija ni prijetna se pa lahko v lajfu za kaj tudi potrudiš. Časa imaš verjetno dovolj glede na to o kakšnih “problemih” pišeš. Tvoji neurejeni nohti niso največji problem tega sveta. Maš na izbiro: ali se boš še naprej smilila sama sebi ali pa boš naredila kaj, da ti bo bolje oz. da ne boš takooooo nesrečna!”

Bi priložila fotko mojih nohtov pa ne znam (hahaha)….prvič pišem na tem forumu pa mi še ne gre.

Ajaaaa…..sem skoraj pozabila: ves material za nohte sem kupila na http://www.nalakirajnohte.si. Imajo fuuul navodil kako naredit nohte doma pa vse potrebno za manikuro doma 🙂

[hashtag=ostanidoma]#ostanidoma[/hashtag] [hashtag=ostanizdrav]#ostanizdrav[/hashtag] [hashtag=naučisekajnovega]#naučisekajnovega[/hashtag]

New Report

Close