Najdi forum

Prvič v London

Sedaj za 1. maj gremo prvič v London in to z avtom. Ima kdo kakšne koristne nasvete kaj je v Londonu res vredno ogleda? Pa tudi kje so kakšni poceni hoteli razen teh, ki ste jih že omenili?Za vsak koristen nasvet sem vam hvaležna.
Lep pozdrav!

popravljam email

ok ce greste z avtom, ne it preko Francije. prvo ker je avtocesta zelo draga ter bencin in drugo ker iz mojih izkusenj, dvakrat sem sla z avtom v UK in vedno so bile stavke in to se posebno preden so akksne velike pocitnice kot naprimer 1. Maj ali pa 1 augusta ko se zacnejo pocitnice za italjane in francoze. Najceneje je ce potujete preko avstrije, pa nemcije. V nemciji si napolnite rezerver bencina ker je tu kar poceni bencin. No v lukenburgu je tudi kar poceni. Vedeti morate da vas bo prevoz z trajektnom zelo dosti stal. Mogoce je najbilje da kupite samo za eno smer in ptem se za drugo smer. Nas je prislo 5 denvna povratan za 3 osebe 150 funtov. Vedeti morate preko katerega prehoda boste sli. priporocam Cali, ker grejo trajeki 24 ur na dan. Najceneje so hostli in to jih lahko najdes na netu. ponavadi je priporocljivo rezervirat ze 3 tedne v naprej ce ne ze 4. Cena pa je okoli 17 funtov na noc z zjtrkom (v skupni sobi za 8 oseb), ce si vzames sosbo z eno posteljo te bo stalo velik vec. Znajo a ti dat kasen popust ce rezerviras veliko prej in za 1 teden. Hrana je draga. V McDonaldu je en meal od 4 pa do 5 funtov. Po pubih in restavracijih se ne splaca hodit, ker je zelo drago in za to ceno kar placas ne dobis kaj dosti in se hrana je zanic. No toliko na kratko. Ce te se kaj zanima me lahko kontaktiras na [email protected] jaz tu studiram pa sem ze celo Britanijo prepotovala, no skoraj:-)

Ja jaz pa si mislim najet hiso cez poletje in iscem sostanovalce, ce poznas koga ki ga zanima mu daj moj mail in naj mi pise. No v kratke. Hiso bi najreje najela v severni angliji od kot gres lahko na Skotsko, els, Irsko in tudi v 3 do 4 urah si V Londonu. En viken Londona imas vec kot dovolj. Iz tu kjer bi jaz najela pa imas toliko zanimivih krajev za videt, da ti se zmanka casa. Je Liverpool, ki je cudovito mesto in ogromno, pa Manchester, Hale- ki je drugo najbogatejse kraj v GB-cudovite hise, pa Chester – eno med najlepsimi karji v GB, vsak to rece-celo Rimske ostanke ima-celo obzidje okoli mesta,lahko hodis po njem in je bozanski razgled, pa areana in tako dalje, Warringtom-znan po pisatelji knjige “Alice iz Cudezne dezele”, pa Blackpool ki mu pravijo lasvegas v malem,kjer lahko vidis pitone in poziralce ognja, Oldtraffort kjer je najvecje in najlepsi nakupovalni center, od vzunaj zgleda kot moseja od znotraj pa ima vec odelkov-egipcanski, kitajski, italjanski, jedilnica je narejena v obliki titanika (ladja) in strop je spreminja enkrat je noc drugic dan trejic oblacno cetrtiz oblacno. Cudovito,…joj se in se bi lahko nastevala.

New Report

Close