prvič,odkar si poročena…
Želim……čakam………da bi odšla daleč stran, daleč… reciva temu »najin skriti kraj najih sanj«…..in TAM… se bova ljubila, kjer naju nihče ne bo motil………prvič, odkar si poročena……
Najine misli, najina telesa, bosta polne poželenja, ki bo v naju prebujalo strast …. Počasi ti bova slekla gornji del in začel te bom nežno božati in poljubljati po telesu….. Z roko se mi boš bližala mestu, kjer samo moje gate ostajajo napete…ne bom se obotovaljal….občutek naju bo prevzel …skoraj brez moči bova od vznemirjena. Želeiva si drug drugega!!!….Ljubil bom tvoje prsi, tvojo muco …in ti, ti me boš božala po penisu, ki bo postajal vse bolj trd…
poljubi bodo nežni, vroči … in med poljubljanjem boš slišala le eno “mala, moja si!” ….Želela si boš samo nežnosti, saj se prvič ljubiš..zares ljubiš…po tolikem času…. Grobosti ne bi prenesla.
Opazil sem strah v tvojih očeh ..zato nisem hitel…….
Nadaljeval bom s poljubi in božanjem..božal, ljubkoval tvoje nabrekle bradavičke,,,, jih poljubljal,lizal….
Tvoj obraz……vzel ga bom v roke in božal…….roke bom spuščal proti muci….. počasi se bo tvoje telo sprostilo in postala boš voljna, da se mi predaš….
nežno s prsti bom pričel drseti v tvojo notranjost in pri tem božati ščegetavček….in potem…potem bom prste zamenjal z jezičkom…. Bila bova kot omamljena ….slišati je le vzdihe najinega zadovoljstva…medtem ko bom počasi ..čutno ljubil tvoje osrčje med nogama…..prodrl bom nežno in hip kasneje se bova ljubila kot nora. ….dokler nama ne bo prišlo in zlila se bova v dolg strasten orgazem.
Naslednjič……. Se bova ponovno ljubila,… le da boš takrat igro vodila ti !
**