Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prvinski nagon

Prvinski nagon

Ko po tolikih letih ponovno pogledaš ta film s kompletno igralsko zasedbo, ugotoviš, da takih filmov in režije ne bo nikoli več. Sami odlični igralci in top scenarij. Vsak stavek in scena v filmu sta mi super, odlično zaigrano. Je pa res, da je Sharon pred kratkim povedala, da je bila skoraj prisiljena zaigrati določene scene in da je pogoj v Hollywoodu za uspeh golota. Ne morem verjeti da je že toliko let od nastanka filma.

Da ne bodo samo referendumske teme ☀️

Film je dober hommage Hitchcocku. Sharon je bila takrat še neznana igralka, a zelo lepa ženska. Douglas je ob sebi zahteval kakšno bolj uveljavljeno igralko. Film je vrhunski triler, odlično stopnjevanje napetosti.

Meni so dobri tudi policisti in kriminalisti, dobro vnešen tudi humor. George Dzundza. Res vrhunsko. Danes takih filmov ne bi zmogli in znali naredit več.

Dobra mi je tudi scena v diskoteki, njun ples.

Meni je najboljši izraz na obrazu Sharon Stone. Prav ono, ja, ubila sem ga, kaj pa mi kdo more?

Povabim prijateljico v kino ko so pričeli ta film četrt. Prijateljica uspešna podjetnica, ni bila v kinu vsaj 20 let, je ob začetni sceni (sex v postelji) na glas izjavila: a takle zdej kar kažejo.🤣🤣🤣🤣

Sicer pa dober film res je takih ne snemajo več.

Komplet film je res odličen, pa tista divja vožnja ob obali, ko jo zasleduje. Tudi jaz sem ta film prvič videla v kinu. Marsikdo je imel takrat odprta usta, ko je zapuščal dvorano. Medtem ko je Prvinski nagon 2 čista polomija. Škoda.

New Report

Close