Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prvo obhajilo-kakšna obleka?

Prvo obhajilo-kakšna obleka?

Še enkrat vsem hvala, ki ste mi včeraj svetovali kje si lahko izposodimo obleko za prvo sveto obhajilo. In tako smo šli v dve izposojevalnici in za dva dni rezervirali dve obleki (do jutri se moramo dokončno odločiti) – popolnoma različni. Ena je z volančki, bolj bogata, polna. Druga je gladka, brez rokavov in z jaknico (na obrobi so našite drobne rožice). Hčerka se ne more odločiti, jaz pa tudi ne.

Zanima me, ali so res obleke z volančki (tiste bolj polne) že “out” kot so mi rekli v drugi izposojevalnici (kjer imajo gladko oblekico), ali so še vedno “in”.

Vem, da je to odločitev hčerke (pa malo tudi moja), pa vendar glede na to, da imamo možnost izbire, bi rada vaše mnenje oz. nasvet, saj sem jaz glede tega kaj je sedaj “in” tudi popolnoma “out”.

Hvala in lep dan vsem.

Jaz bi raje tisto gladko,moja hčerka je imela tudi takšno in je lepše izpadla,kot tiste cele v volančkih.Je pa od tega že 10 let.Preprosto in lepše:)

jaz sem za gladko

Moje mnenje: Izberite tisto, ki bo hčerki všeč in bo tudi res pristajala. Povejta si, kaj vsaka misli.

Toliko, Darko Ž.

počakajta par dni, malo prespita, potem pa še enkrat na oglede in se odločita skupaj..

morda se deklica še prej malo pozanima kakšne oblekice bodo imele sosolke?

Če bi jaz izbirala, bi bila to gladka. Moja nečakinja gre letos tudi k obhajilu in z mamico sta izbrali gladko.
Mislim, da so tiste z volančki preveč kičaste. Vsaj za moj okus. Pregovor pa pravi: Sto ljudi, sto čudi.
Ko je šla moja hči k obhajilu, problemov z oblekami nismo imeli, ker so prvoobhajanci (deklice in dečki) nosili enotne obleke. Če pa bi si morala sposodit obleko, bi bila 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gladka, brez pretiranih dodatkov.

Dobro izbiro želim.

New Report

Close