PRVOMAJSKE BUDNICE MRŠ V PM PUSTITE ČLOVEKA SPAT
Tipično za zahojena slovenska mesteca in vasice tipa primestje Ljubljane.
Po tolkem stresu iskanja služb, srednjeletne dfaljše nezaposelnosti, nato prekarne zaposlenosti brez varnosti, minimalkarstva ob magisteriju znanosti in do abso0lutnih meja povišanem hormonu stresa, kortizolu, ki pvsaj pri mene buta ven abnormalne vrednosti saj sem pod stresoim hudim že vsaj 20 če ne 25 let, res rabimo 50 čilih pravočasno upokojenih slovenskih penzičev, delavcev nekdanjih še iz časa Juge, ki so v že 30 let neobstoječihj firmah pokradenih delal od 18 do 48 leta se pri 50 upokojil in so pri 72 kot rožce za pogledat z jurja dvesto penzije, da nam nabijajo s kurčevimi pokrovkami okol glave.
Uni, ki so itak ves čas spočiti preklete pizde kot je moja soseda atja. Paliska, uni so skoz na morju vsak vikend in zdej tud med prvomanjskimi.
Mi kurčev zahojeni proletariat ki bi rad vsaj na jeben praznik dela na prvi manj mal dlje spal, ne nas pa udri mudri bodisi fajmošter z zvonovi bodisi činele in lonci in pokrovke in razbijanje godb na pihala. Sploh ene komunistične levakarske Domžale npr.
Pa pizda da mi je vzet že navsezgodaj konjsko dozo pomirjeval, no!!!!!!
Pa kaj se tle gor enoi skos usajate, da ‘vsi žremo tablete’. Bodte vesel, če ne bi tud kdo od nas že tisočkrat zaplejal v množico z osebni avtom in izvršil ene 10 umorov naenkrat.
Hvalite Jezusa za te tablete in boga da so nam jih zdravniki predpisal.
Mrš u pm use skp.
Vključno z godbam na pihala.
bosanec, 01.05.2025 ob 10:21
Pošlji naslov. Ti pošljem štrik pa se obesi.
A ko tvoji fašistišno, nacistično, komunajzarski janševiki nabijajo s cerkvenimi bingeljni si ga pa na roke mečeš in padaš v ekstazo, kaj?
Moj odgovor ne velja Bosancu pač pa cerkvenjaškemu avtorju, j**o mu vrag majku, da mu jo j**o.
Ste lahko še bolj neumni, 01.05.2025 ob 10:37
A ko tvoji fašistišno, nacistično, komunajzarski janševiki nabijajo s cerkvenimi bingeljni si ga pa na roke mečeš in padaš v ekstazo, kaj?
Zvočno nasilje je zvočno nasilje. Zvonovi fajmoštra ali pa pleh muzka. Smo eni, ki težko spimo, so ljudje ki so bolni so tud taki na smrtni postelji so komunistični in desni, VSI PA NAČELOMA ŽELIMO MIR.
A ni že čisto preveč hrupa v tej hrupni družbi? Cucki se derejo otroc se derejo vi se derete vse je sam miru ni
Davamjebemmater, 01.05.2025 ob 09:27
Tipično za zahojena slovenska mesteca in vasice tipa primestje Ljubljane.
Po tolkem stresu iskanja služb, srednjeletne dfaljše nezaposelnosti, nato prekarne zaposlenosti brez varnosti, minimalkarstva ob magisteriju znanosti in do abso0lutnih meja povišanem hormonu stresa, kortizolu, ki pvsaj pri mene buta ven abnormalne vrednosti saj sem pod stresoim hudim že vsaj 20 če ne 25 let, res rabimo 50 čilih pravočasno upokojenih slovenskih penzičev, delavcev nekdanjih še iz časa Juge, ki so v že 30 let neobstoječihj firmah pokradenih delal od 18 do 48 leta se pri 50 upokojil in so pri 72 kot rožce za pogledat z jurja dvesto penzije, da nam nabijajo s kurčevimi pokrovkami okol glave.
Uni, ki so itak ves čas spočiti preklete pizde kot je moja soseda atja. Paliska, uni so skoz na morju vsak vikend in zdej tud med prvomanjskimi.
Mi kurčev zahojeni proletariat ki bi rad vsaj na jeben praznik dela na prvi manj mal dlje spal, ne nas pa udri mudri bodisi fajmošter z zvonovi bodisi činele in lonci in pokrovke in razbijanje godb na pihala. Sploh ene komunistične levakarske Domžale npr.
Pa pizda da mi je vzet že navsezgodaj konjsko dozo pomirjeval, no!!!!!!
Pa kaj se tle gor enoi skos usajate, da ‘vsi žremo tablete’. Bodte vesel, če ne bi tud kdo od nas že tisočkrat zaplejal v množico z osebni avtom in izvršil ene 10 umorov naenkrat.
Hvalite Jezusa za te tablete in boga da so nam jih zdravniki predpisal.
Mrš u pm use skp.
Vključno z godbam na pihala.
Točno tako kot praviš! Službe , ki plužijo in posipajo ceste, tudi pred deseto dopoldan nimajo kaj početi, da boste lahko drekači spali. Pa smetarji, trgovci, javni prevoz, šole, policija, vojska, prva pomoč, gasilci,…………., you name it, nimajo kaj početi na cesti pred deseto.
In tako ti bog pomagaj, kajti tvoje (ubogih na duhu) bo nebeško kraljestvo!
Koki
Zvočno nasilje je zvočno nasilje. Zvonovi fajmoštra ali pa pleh muzka. Smo eni, ki težko spimo, so ljudje ki so bolni so tud taki na smrtni postelji so komunistični in desni, VSI PA NAČELOMA ŽELIMO MIR.
A ni že čisto preveč hrupa v tej hrupni družbi? Cucki se derejo otroc se derejo vi se derete vse je sam miru ni
PLeh muska je 1x na leto, zvonovi pa vsaj 3 x na dan, bi rekla, da je to bistvena razlika.
V mojem mestu smo imeli najprej ob cca 3.00 uri bujenje zaradi vožnje motoristov sem ter tja pod polnim gasom, pol ure kasneje pa še pleh godbo in se nihče ne pritožuje. Vse skupaj paše na ta velik praznik. Veliko bolj me moti ženino smrčanje skoraj vsako noč. Se pa človek vsega navadi. Da ne pozabim, zame je 1. maj eden lepših praznikov.
Anonimno 9010, 01.05.2025 ob 15:24
Cerkev je stala preden ste se pojavili v njeni bližini. Podobno kot na vaseh. Gospoda se preseli na vas in jamra zakaj smrdi iz sosedovega gnojišča, zakaj raste sadno drevje, zakaj raste različna in ne le angleška ljulka in še morda kaj?
No, ne boš verjel, pri nas je bilo obratno. Bloki so bili zgrajeni tam med 1963-1965, cerkev, najprej brez zvonov, pa so pričeli graditi leta 1993, zvonove so pa namontirali 2016 ali 2017. Torej?
Nimam nič proti godbi na pihala. Ampak tudi mene moti, zakaj tako zgodaj? Kot da se delavci na svoj praznik ne smemo razvadit s spanjem. Pa ubogi pihalci tudi, na sam praznik morajo tako zgodaj vstat, ali sploh utegnejo it kakat? Normalno bi bilo ob osmih ali deveti uri zjutraj maširat in pihat…sicer pa sindikati imajo zdaj polna usta, a prav oni so tisti, ki delavcem jemljejo dostojanstvo.
Mene vsako jutro, začne se že ob 5h,zbudijo s prižganimi avti pozimi jih grejejo praskajo šipe,poleti hladijo. Je…vsak dan, zasmrajajo, ropotajo, onesnažujejo zrak. Je..mater, hočem zjutraj spat, hočem mir, vsak dan,to je moja pravica. Policija bo morala dežurat od 5 do 10 zjutraj, da bo kaznovala kršitelje.