Prvovrstna dvoličnost žensk!
Oh skela skela, ko bi ti prebrala to še enkra,t in šla brat vse svoje prispevke, kjer ti nekaj tako razumeš, kar ni napisano…….. Ker si pač zakompleksana razumeš vsako izjavo drugih kot napad na sebe/ženske…..
Torej to bom zdaj kopiral pod vsako stvar, kejr boš nekaj povzela in ne bo točno tako citirano, ampak boš ti nekaj mislila da nekdo piše……
Oh skela skela, ko bi ti prebrala to še enkra,t in šla brat vse svoje prispevke, kjer ti nekaj tako razumeš, kar ni napisano…….. Ker si pač zakompleksana razumeš vsako izjavo drugih kot napad na sebe/ženske…..
Torej to bom zdaj kopiral pod vsako stvar, kejr boš nekaj povzela in ne bo točno tako citirano, ampak boš ti nekaj mislila da nekdo piše……[/quote]
Oh, ko bi se ti že enkrat nehal z mano ukvajat…..
A ti začnem limat linke na tvoje poste, kjer me omenjaš? Ene desetkrat do dvajsetkrat na dan?
A se ti zdi taka obsedenost v redu?
Jaz te pustim pri miru, dej no še ti mene…bo za vse boljš..
Torej to bom zdaj kopiral pod vsako stvar, kejr boš nekaj povzela in ne bo točno tako citirano, ampak boš ti nekaj mislila da nekdo piše……[/quote]
A ti začnem limat linke na tvoje poste, kjer me omenjaš? Ene desetkrat do dvajsetkrat na dan?
Jaz te pustim pri miru, dej no še ti mene…bo za vse boljš..[/quote]
Skela, fantje ti dvorijo in poskušajo pridobiti malo tvoje pozornosti, ti se pa jih neusmiljeno otepaš. 🙂
Jaz te pustim pri miru, dej no še ti mene…bo za vse boljš..[/quote]
Ma to pa čist vsaka napiše tle gor. Veste, niti približno niste tok zanimive, kot se vam zdi. Mene zanimajo čisto drugačen profil žensk. Recimo tiste bolj vesele, pozitivne, preproste, skulirane,.. Ne pa take, ki mislijo, da so požrle vso znanje sveta, ker znajo eno žarnico dol odšraufat, pa k v umazani trenerki, s črnimi nohti žagajo drevesa na pol. Ufff, vroče, kak sex appeal oddajate, vsak bi mel tako doma. Mogoče kak kmet ja…
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/05/02/article-2318146-19959FCE000005DC-655_634x436.jpg[/img]
Pozor! Skela v akciji, vseka vse, kar se ji nastavi na pot, tudi moške, ki se pregovarjajo nazaj. 🙂
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/09/28/article-2210036-15369BBD000005DC-877_634x757.jpg[/img]
Najvecji hec je, da mi je ženska na sliki mal podobna v obraz….:-)))
Edin sekire pa glih ne zna držat,,,ma roke preveč skupej….
To dvoličnost si lahko razlagamo kot žensko obliko narcizma.
Razlika med moško in žensko narcistično osebnostno motnjo je predvsem v tem, da se moški bojujejo in bojijo predvsem za svojo avtonomijo, medtem ko se ženske veliko bolj prilagajajo in tako upajo da skozi to prilagajanje pridejo do potrditev.
Moški z NOM se precenjuje in se dela nedostopnega. Ženske pa se delajo majhne in prikazujejo kot žrtve.
Naslov teme v povezavi z njenim uvodnim postom pa popolnoma ustreza nivoju 24ur.com in Slovenskih novic.
Veliko hrupa za nič.
Forum je zaprt za komentiranje.