psevdonim youtube
Pred časom sem odprla psevdonim na YouTube-u. Uporabnik bi naj ostal anonimen ali se motim? Zgodilo se je namreč, da sem po nekem določenem času na e-mail, preko katerega sem bila prijavljena na youtubu začela dobivati e-maile z izpisanim psevdonimom poleg imena mojega e-maila, tako da so me znanci spraševali…..a si ti ta-pa-ta psevdonim !!?? Zakaj se je to zgodilo – virusi, mi je kdo kam vdrl in kako naj rešim zadevo? Najraje bi se komplet odjavila oz. zbrisala račun.
Odvisno kako imaš že prej urejen gmail račun in tudi kako potem urediš svoj novi YT uporabniški profil. Tako da odgovor na tvoje vprašanje v tem delu se glasi: odvisno. 🙂
Ja možno, da si pozabila svoj gmail račun skriti pred publiko, zato ga je stričko G indeksiral in nanj so se pripopali kakšni spam boteki.
Začasno res reši tako, da pobrišeš vse skupaj.
Ko in če boš začela znova, pa preklikaj vsa okenca, da ne boš česa pozabila. Odpreš si še eden uvihek/tab in tam potem spremljaš kako izgleda tvoj YT profil, ko si uredila nastavitve v prvem uvihku. Sneak preview varianta pač.
Odvisno kako imaš že prej urejen gmail račun in tudi kako potem urediš svoj novi YT uporabniški profil. Tako da odgovor na tvoje vprašanje v tem delu se glasi: odvisno. 🙂
Ja možno, da si pozabila svoj gmail račun skriti pred publiko, zato ga je stričko G indeksiral in nanj so se pripopali kakšni spam boteki.
Začasno res reši tako, da pobrišeš vse skupaj.
Ko in če boš začela znova, pa preklikaj vsa okenca, da ne boš česa pozabila. Odpreš si še eden uvihek/tab in tam potem spremljaš kako izgleda tvoj YT profil, ko si uredila nastavitve v prvem uvihku. Sneak preview varianta pač.[/quote]
Pozdravljen-a, hvala za odgovor.
Maila sploh nimam na gmailu, nikoli ga odprla, ampak drugje!
Zdaj sem pobrisala račun in upam da si nisem kaj pobrisala (arhiv – upam narejen :)) čeprav Googlovih storitev (zavedno) nisem uporabljala, razen torej youtuba. Kako je to računalništvo in internet postalo komplicirano, madona….
Forum je zaprt za komentiranje.