Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Psi se kopajo v morju

Psi se kopajo v morju

Le kako se lahko kopate v morju ? Tam vendar živijo tudi ribe, in, si lahko zamislite, te tako lulajo kot tudi kakajo, direkt v vodo! Ni za preživet !!!

Tvoja primerjava je podobna tvojemu niku, metalna sirota.

Ne vem , če kdo pomisli , da vse morske živali katere ne polovijo ribiči umrejo in razpadejo v morju tak je pač proces narave  kje pa je še vsa nesnaga , ki jo človeštvo spušča v morje . Fuj človek par kužkov , ki se skopa v morju ni proti temu nič .

Kaj mislite, kam večinoma plovila spuščajo svoje odpadke, tudi fekalije?

Ma odlično. Čimveč tem bolje. Če priplava mimo morski pes, zgrabim prvo ščene, ki prismrdi mimo mene in ga vržem morskemu psu. Tako imam jaz čas, da se varno umaknem.

Svinjarija ki jo pusti kadilska človeška družina na plaži je večja od 4ih psov.

Psi so cepljeni, negovani, umiti, kar za vse ljudi ne velja. Bolj se mi gravža človek z gljivicami na nogah kot pes v vodi.

Odgovor na objavo uporabnika
Človeška družina, 26.06.2023 ob 09:59

Svinjarija ki jo pusti kadilska človeška družina na plaži je večja od 4ih psov.

Psi so cepljeni, negovani, umiti, kar za vse ljudi ne velja. Bolj se mi gravža človek z gljivicami na nogah kot pes v vodi.

In kako veš, da so vsi psi negovani in cepljeni in umiti in oh in sploh? Tako kot pri ljudeh, je tudi med psi več umazancev kot čistih, če še ne veš.

Si res tako neumno bitje, 26.06.2023 ob 10:27

In kako veš, da so vsi psi negovani in cepljeni in umiti in oh in sploh? Tako kot pri ljudeh, je tudi med psi več umazancev kot čistih, če še ne veš.

Ti to resno? Se vidi da ne poznaš psov in lastnikov. Jaz vem kje se valja moj pes. Veš ti za svojega partnerja?

Raje psa v morju, kot vas nesnage od ljudi, kateri ščijete in serjete v morje…. bruham…. Noben pes se ne bo poscal v morje, kar za vas finoče ne morem trdit. Ljudje ste umazana govna…. na zunaj čisti, odznotraj pa nesnaga. In potem se pritužujete nad psi? Jaz letos sabo peljem 3 velike pse na morje in naj mi kateri pisne, boste brali črno kroniko v Slovenskih novicah takoj naslednji dan!

Vsi ste butli, 26.06.2023 ob 14:01

Raje psa v morju, kot vas nesnage od ljudi, kateri ščijete in serjete v morje…. bruham…. Noben pes se ne bo poscal v morje, kar za vas finoče ne morem trdit. Ljudje ste umazana govna…. na zunaj čisti, odznotraj pa nesnaga. In potem se pritužujete nad psi? Jaz letos sabo peljem 3 velike pse na morje in naj mi kateri pisne, boste brali črno kroniko v Slovenskih novicah takoj naslednji dan!

Ne bodi tako samozavesten. Lahko jih tudi ti dobiš okrog kepe. Skupaj s tremi (bolj verjetno samo eden)   psi (bojda velikimi). Drđi se navodil, opozorilnih tabel in drži smrdlivega psa stran od ljudi na plaži.

Res ne razumem lastnikov, da morajo povsod tiščati svoje pse. Tudi sam imam psa ampak mi je kristalno jasno, da jih večina ljudi ne mara, se jim zdijo umazani, jih je strah… ni prijetno ne za njih, ne za mene, ne za psa, da jaz s psom tiščim k njim, pa po gostilnah pa ne vem kje še vse. Pa “sej naš pa nič ne naredi”, butl. Enkrat je dovolj, tudi če do takrat ni.

Pes mora biti vzgojen, pod kontrolo in na mestu, kjer je sproščen. Kar polna plaža definitivno ni.

Klik provokacija, 24.06.2023 ob 00:16

Na vseh plažah je tabla, da je prepovedano kopati psa v vodi. Naj gre za morje, jezera ali tudi rečne plaže. To je za umsko zdravega človeka povsem normalno in samo po sebi umevno. Ne vem kaj tu ni jasno. Gre za bakterije in okužbe v morju, zaradi katerih mnogi zbolijo. Tudi kanalizacije so problem.

Ampak zakaj lastniki psov izzivate in namerno povzročate škodo ostalim kopalcem, veste samo vi in vaši možgani. Vam je itak vseeno, itak spite s psi, se ližete z njimi, eni celo  spolno občujejo s psi, in vaša bolana miselnost je, zakaj ga ne bi še oprali kopalcu pred usti?

Prepoved psov v vodi na plažah ni namenjena temu, da bi ljudi obvarovali pred bakterijami, tepec.  Ampak gre za to, da se nekateri ljudje psov bojijo, poleg tega lahko pes zaplava proti nekemu kopalcu, ki se zato ustraši.  Mokri psi tudi ne sodijo na tuje brisače itd.

Skratka, ne gre za bakterije, ker psi za razliko od ljudi nimajo posranih riti, ne ščijejo v morju, še manj serjejo tako kot ljudje.

Dobro, ampak v čem je pasja rit bolj čista od človeške? In recimo falus tudi.

Vesten človek si na bideju umije rit, obriše vagino in podobno.

Kaj stori pes? Nič. Bakterije, virusi, paraziti.,. Vsak pes smrdi že po defaultu. Tudi tisti kao negovani. Od blizu smrdi vsak pes! Ljudje pač ne. Vsaj velika večina ne, ker ljudje skrbijio za osebno higieno.

Pes si ne umije riti na bideju, ne uporablja mila in važilnih robčkov, se ne tušira in bog ve kakšno sranje je v tisti dlaki.

Zato pes ne spada v skupinsko kopanje s človekom in deljenje brisač na plaži.

A seveda, ljudje si umivajo riti na bideju preden grejo v morje.

V resnici pa se niti tuširajo ne, ravno zato ker grejo kasneje “itak v morje”.  Sploh po kampih je tako.  Koliko tušev zjutraj laufa?  Nič.  Ljudje se userjejo, oblečejo kopalke in grejo na plažo.  Tuši se uporabljajo samo zvečer, pa še to ne pri vseh…. nekaterim je dovolj da si sol malo splaknejo pod tušem na plaži….

Jaz v življenju še nisem videla psa s posrano ritjo.  Ali pa da bi pes smrdel po dreku.  Kolikor vidim ljudi, ki pobirajo drek za psom, zgleda da je bolj trd kot človeški.  Ljudi sem pa že zavohala, in to švic in tudi smrad po dreku!

(Nimam psa, da ne bo pomote, imam mačka.)

Sisi300, 23.06.2023 ob 15:48

Včeraj na naši obali. Psi se kopajo v morju in norijo po plaži. Kako lahko dovolijo kaj takega. Res prav nagnusno.

IN kje je problem ce se psi kopajo in tekajo  po plazi kaj kompliciras stvari in nagnusno rece ona ne se delat fina

pasja rit, 26.06.2023 ob 15:02

Dobro, ampak v čem je pasja rit bolj čista od človeške? In recimo falus tudi.

Vesten človek si na bideju umije rit, obriše vagino in podobno.

Kaj stori pes? Nič. Bakterije, virusi, paraziti.,. Vsak pes smrdi že po defaultu. Tudi tisti kao negovani. Od blizu smrdi vsak pes! Ljudje pač ne. Vsaj velika večina ne, ker ljudje skrbijio za osebno higieno.

Pes si ne umije riti na bideju, ne uporablja mila in važilnih robčkov, se ne tušira in bog ve kakšno sranje je v tisti dlaki.

Zato pes ne spada v skupinsko kopanje s človekom in deljenje brisač na plaži.

KAko ti lahko trdis da ljudje skrbijo za higjeno to ni res jaz se enkrat na mesec stusiram drugaci samo pod spino a ti seveda se pa 3 na dan a ne verjetno si na socjali da imas cas

Ne vem zakaj je cela panika, če se par kužkov kopa v morju. Kaj vse je v vodi, pa še vemo ne oziroma nočemo vedeti. Veliko folka se zjutraj ne stušira, pa nese slabo obrisano rit v morje. Pa tudi če nek kužek stopi na tujo brisačo ali se malo otrese od tega ne bo nikogar konec.

opazovalec iz zasede, 26.06.2023 ob 14:09

Ne bodi tako samozavesten. Lahko jih tudi ti dobiš okrog kepe. Skupaj s tremi (bolj verjetno samo eden)   psi (bojda velikimi). Drđi se navodil, opozorilnih tabel in drži smrdlivega psa stran od ljudi na plaži.

Ajde, če upaš. Ajdeee!!! Bi te rada videla. Smrdljivi pa ste bolj ljudje, kot psi. In vaš razvajen podmladek, da ne govorim od usranih plenic, pa smeti na plaži in v morju…. in kdo je večja nesnaga potem?

Bemti da res!, 24.06.2023 ob 07:40

Vau ker debil z oprano glavo si pa ti?? Pa kake mate to? Od kje vam te fore da so psi umazani? Zakaj bi bili? Wtf? Zakaj potem nismo ze vsi pomrli ki imamo pse v stanovanjih?

Moj pes je lovske pasme, vzrejen za lov na perjad, vecinoma ob vodah in v mocvirjih in jaz mu omogocam zivljenje cimbolj tako, za kar je bil narejen. Torej ne na verigi ob hisi 24/7, ampak gre vsak dan z mano na dolg sprehod, kjer raziskujeva okolico in ce se le da mu pustim da gre v vodo in prinasa igraco ven. Pes neizmerno uziva! Enako na morju!

Pes je od nekdaj spremljevalec cloveka, se v jamah so imeli ze pse zraven. Uporabljali so jih za lov in vsezive druge namene in zato cenili. Kaj se dogaja zadnja desetletja z izmecki kot si ti, pa ne vem. Od kje vam ideje da so psi umazani in da ne spadajo v clovekov prostor??

Edini pameten odgovor. Bravo.

Bemti da res!, 23.06.2023 ob 18:17

Groza res ane?! Ves kaj sem pa js vidu na morju? Zavaljene egoisticne idiote ki se nazirajo in pijejo do onemoglosti, potem grejo pa u vodo scat! Fuj!!

In to sem videl ko sem laufal mimo s psom. Potem sva sla pa skupaj u vodo. Mores mislit?

Super napisano

Ni večje nagnjuse,ki se kopa v morju in to je človek,ne pa psi.Mrš golazen nevzgojena.

sebe si videl v vodi debil zabiti;jebali vas psi;2/3 psov bi bilo treba pobit ker ni mira od te nesnage

V morju dobiti okužbo zaradi psa?! Kje pa si bil/bila pri OŠ biologiji? Večine bakterij ne preživi slanosti morja (veš, princip osmoze). Zato marsikatero vnetje morje pozdravi, pa to tako, da sploh ne veš z kakšnimi baktetijami se folk tam kopa!  Verjetnost, da stakneš kaj v vodi, je bistveno večja na rekah ali stoječih vodah! Količina vode v morju je pa tudi ne dovoli kritične koncentracije, da bi sploh kaj do tebe prišlo. Aja, in človeški ugriz je bolj nevaren za bakterijsko okužbo, kot ugriz psa ali mačke!

Spominjaš me na mojega sodelavca…zadnjič na pikniku se je igral z najimim mačkonom in ga je-ta malo pokrampal. Tip je mislil, da bo umrl…hotel na urgenco. Mi pa smo se samo režali in pokazali majhne praske iz igranja. Resno….moja veterinarka bi že davno morala biti mrtva kakšne roke ima včasih…..ampak nič od našega mačkona.

Moja nasvet: blokaš si, nauči se kako narava funkcionira! What doesn’t kill you makes you stronger!

Klik provokacija, 24.06.2023 ob 00:25

Ne bo držalo, 24.06.2023 ob 00:22

Teden dni nazaj sem bila v Maredi Imajo plažo za pse in nekateri kužki so se kopali.

In zakaj so se kopali?? Je kak namen žival prati v vodi, kjer se kopajo ljudje? Bolano in nesramno.

In zakaj se ti v morju kopaš? Kdo ti je dal dovoljenje? Kje v knjigi, bilokateri knjigi je zapisano da morje pripada ljudem?

Tako kot ti misliš da pes posega v tvoje okolje ko se lepo v morju namakaš al pa si na plaži si isto mislijo vse morske živali ki jih preplašiš ko z svojo GLUPO IDIOTSKO POFUKANO RAZVAJENO DEBELO RITJO IN NOGAMI HODIŠ V MORJE

malo si zamisli komu morje in narava res pripadata BUDALA IDIOTSKA.

Haha psi so bolj čisti kot nekateri ljudje sploh po gobcu, hvala bogu da se tudi žival lahko ohladi, drugič bodi raje doma pa se v potoku namakaj

New Report

Close