Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Psi se kopajo v morju

Psi se kopajo v morju

Odgovor na objavo uporabnika
Za unga ki ima tri pse, 02.07.2023 ob 07:36

Tistemu, ki bo tri pse pripeljal na plažo

Na javno sigurno ne, ker, če ja, boš pospremljen iz plaže. Ker te bom prijavila.

Na divji pa bos lahko samo, če tvoji psi ne bodo nadlegovali mene in mojega osebnega prostora, ne bodo tacali po mojih brisačah in se ne bojo otresali po moji brisači in oblačilih. In, če jih boš imel privezane, to velja tudi, ko bojo v vodi. Za vse kršitve, ki se jih ne boš držal pa bo prijava in globa

Hvala. Tvoj pes ali trije me ne motijo, ker so tvoji in tako se tudi obnašaj.

Jaz imam 3 pse. In sem ženska. In ti si ena naduta babura s goska ustnicami. Verjetno na zunaj oh in sploh fina, odznotraj pa smrdeča. Da me prijaviš, boš nos imela kot kumaro veliko. Verjemi mi!!!

Klik provokacija, 24.06.2023 ob 00:16

Na vseh plažah je tabla, da je prepovedano kopati psa v vodi. Naj gre za morje, jezera ali tudi rečne plaže. To je za umsko zdravega človeka povsem normalno in samo po sebi umevno. Ne vem kaj tu ni jasno. Gre za bakterije in okužbe v morju, zaradi katerih mnogi zbolijo. Tudi kanalizacije so problem.

Ampak zakaj lastniki psov izzivate in namerno povzročate škodo ostalim kopalcem, veste samo vi in vaši možgani. Vam je itak vseeno, itak spite s psi, se ližete z njimi, eni celo  spolno občujejo s psi, in vaša bolana miselnost je, zakaj ga ne bi še oprali kopalcu pred usti?

ne razumem točno. Ljudje se lahko kopajo, psi ne. Kaj človek pa ne more prenest okužbe. Še ribe vse ven potegni, pa meduze pa vse živali iz morja.

Mi smo le  del narave, obnašamo pa se kot da smo njihovi edini lastniki.

Saj se ne kopajo v morju ampak v oceanu butelj nerazgledani ciganski. Take kot si ti jim je treba zradirat celo družino z otroci v red pa bo lepši svet

ne razumem točno. Ljudje se lahko kopajo, psi ne. Kaj človek pa ne more prenest okužbe. Še ribe vse ven potegni, pa meduze pa vse živali iz morja.

Mi smo le  del narave, obnašamo pa se kot da smo njihovi edini lastniki.

Am… edini psi, ki spadajo v morje, so morski psi. Saj se tudi jeleni, divji prašiči, veverice itd itd.  ne kopajo v morju – pa so tudi oni del narave. Sploh se pa ne vozijo naokoli v avtomobilih – res čudno a ne???

Nekdo ima za hišnega ljubljenčka psa, nekdo drug pa prašička – zakaj se ne bi poleg vaših psov kopli tudi prašiči,  ali pa velike mačke, a oni pa niso del narave?

Ta zblojenost s psi je šla čez vse meje. Psi so živali, spoštujte jih kot take in delajte iz njih vaših otrok, ker to niso!

Edini človek, ki se lahko kopa v morju je..morski človek? Morska deklica? Kako to gre sedaj, ne razumem..

Narava je od nas vseh živih bitji. Ljudje smo si prisvojilo dobesedno vse, pozidali naravo in se obnašamo, kot da je vse naše.

Javne plaže so za ljudi in tam psi niso dovoljeni. Pojdite tja in uživajte v gužvi. Pasje plaže so za pse in nas lastnike (pa še večina jih urejenih ni…) in nas pustite v miru da našim kosmatim družinskim članom omogočimo malo veselja, hlajenja, zabave. Divje plaže so kot gozd – pravil pač ni, vsak na svojo odgovornost.

Večina psov, ki hodijo okoli s svojimi ljudmi so socializirani, prijazni, lepo vzgojeni (ali pa v učenju na povodcu), lepo negovani in navajeni na čistočo. Pes ne želi opravljat potrebe tam, kjer se zadržuje. In pes je čuteče bitje. Nekateri prav nenormalno uživajo v vodi, čofotanju in plavanju. In imajo isto pravico do narave kot ljudje.

Naša je mlada, prijazna in crkljiva. Ostane zraven nas, pa je še vedno na dolgem povodcu iz njene lastne varnosti. V avto skoči z največjim vesrljem ker ve, da gremo na dogodivščino. Srečna je samo da je z nama in da izvajamo aktivnosti skupaj..potem pa gre lepo pridno počivat kamor ji rečemo. V gostilne gre z nama in leži ob mizi – izberemo zadnjo mizo kjer ima mir ona in drugi. Če pa jo kdo želi malo premečkat pa se z veseljem proda.

Psi so resnično lepa bitja s čisto in lepo dušo. In zaslužijo si uživat v naravi, če jim to ustreza. Tudi v morju in drugje, kjer ni za pse prepovedano.

Jaz toleriram vaše otroke, vi tolerirajte naše pridne pse.

Res grozno. Jaz z mojimi lepo vzgojenimi kosmatinci sploh ne morem več mirno uživati na plaži… Otroci vreščijo vsepovprek, italijani galamijo, požrejo vse,  kar leze in gre, še morske ježke,  nemci se nalivajo s pirom,  jodlajo in kozlajo vsepovprek, čehi so sploh poglavje zase… Res grozno,  ja. Se strinjam 😁😁😁

OMG…  Večje gluposti ne gre napisat? Delam z ljudmi,  vsak dan… In včasih mi gre kar na bruhanje, ko se kak preznojen človeček z grozljivim zadahom iz ust nagne k meni čez pult. In niti slučajno jih ni malo… Psi,  ki jih ljudje vzamejo zraven na oddih,  so pa enakovredni družinski člani. In kot taki so čisti,  negovani in cepljeni. Raje vidim psa na plaži kot pa neandertalca,  ki misli,  da je bog i batina,  ker se je privlekel na dopust…

A veš kaj pa mene moti…neodgovorni ljudje na plažah,njihovo kričanje vsepovprek,njihova nevzgojena otročad,ki ti teka čez brisače….ko pa dvignejo rit,pa za sabo pustijo pločevinke praznega piva,papirčkov od sladkarij in sladoleda,svinjarija vse okrog…potem vam je pa težko gledat psa,ki leži v senci in  se enkrat na dan skopa v morju….

Če je pes socializiran (lastnik-😜) potem res ne vidim problema če se ohladijo v vodi☺️Boljše kot VSE TE ČLOVEŠKE NESNAGE….KAMOR POGLEDAŠ PLAVAJO FEKALIJE- UŽITEK KO JIH ZAJAMEŠ S POLNIMI PLUČI🤮

NatašaPo, 02.07.2023 ob 07:31

htbedy, 26.06.2023 ob 14:27

Res ne razumem lastnikov, da morajo povsod tiščati svoje pse. Tudi sam imam psa ampak mi je kristalno jasno, da jih večina ljudi ne mara, se jim zdijo umazani, jih je strah… ni prijetno ne za njih, ne za mene, ne za psa, da jaz s psom tiščim k njim, pa po gostilnah pa ne vem kje še vse. Pa “sej naš pa nič ne naredi”, butl. Enkrat je dovolj, tudi če do takrat ni.

Pes mora biti vzgojen, pod kontrolo in na mestu, kjer je sproščen. Kar polna plaža definitivno ni.

BRAVO!točno tako

Tako je

In zakaj so se kopali?? Je kak namen žival prati v vodi, kjer se kopajo ljudje? Bolano in nesramno.

Haha, pazi, ponekod so tudi ribe not, žabe, ježki, morske kumare … svašta, živali v vodi, kjer se kopajo ljudje. Nadvse bolano.

da te nekje zasuje..naj ti bo nagnusen takrat..k te bo pomagal resevat..in bod tam kjer si.amen

Bemti da res!, 23.06.2023 ob 18:17

Groza res ane?! Ves kaj sem pa js vidu na morju? Zavaljene egoisticne idiote ki se nazirajo in pijejo do onemoglosti, potem grejo pa u vodo scat! Fuj!!

In to sem videl ko sem laufal mimo s psom. Potem sva sla pa skupaj u vodo. Mores mislit?

Dobra

New Report

Close