Psihično čisto na tleh
Če ti je kaj lažje, sem na istem, čisto na dnu, ne vem kako naj se poberem. Njemu je vseeno, smeji se mi v glavo ker sem čisto na tleh in cepetam za njim, čeprav je on naredil napake, sam pa uživa v življenju. Kruto je to življenje, enim pač gre tudi če so pokvarjeni, drugim se nam vse podira. Tudi sama sem že razmišljala o samomoru pa se držim pokonci zaradi domačih. Lahko samo rečem, upam da bo nekoč bolje.
Piši na jkostanj1@gmail.com ti povem
Ne poznam tvoje zgodbe, ampak … jaz te ne bi usmerila na tablete. Preberi si knjigo Smrtonosna psihiatrija in organizirano zanikanje, pa bos videla, zakaj.
Ne vem, ene sprosca narava. Meni to ni pomagalo, ce grem v naravo, potem se bolj razmisljam.
Mene so zamotile knjige. Tako, da si zaposlim misli. Da ne razmisljam o psihicnih problemih. To je meni najbolj pomagalo. Se danes redno berem.
Upam, da najdes kaj koristnega zase. Srecno.
Moje mnenje, 15.03.2022 ob 10:13
Ne poznam tvoje zgodbe, ampak … jaz te ne bi usmerila na tablete. Preberi si knjigo Smrtonosna psihiatrija in organizirano zanikanje, pa bos videla, zakaj.
Ne vem, ene sprosca narava. Meni to ni pomagalo, ce grem v naravo, potem se bolj razmisljam.
Mene so zamotile knjige. Tako, da si zaposlim misli. Da ne razmisljam o psihicnih problemih. To je meni najbolj pomagalo. Se danes redno berem.
Upam, da najdes kaj koristnega zase. Srecno.
Ne ne nisi edina, mene je prevarl s sorodnico, še dve leti po tem pa se jaz sekiram kaj sem naredila anrobe, potencialnih kandidatov nisem videla, govorice so bile proti meni, pa nenkrat tudi sam dobi drugo, ki pa ga pritiska z lažno nosečnostjo, poroko itd…to je potem tudi njihova karma…
saj bo dobil svoje, da pa bi ti prenehala živet zaradi kretena, daj no nismo zato tu, da nam bodo drugi krojiliživljenje, je hudo ampak ne tako, da bi se morala življenju odrečt…pride boljši…
jaz sem prišla do denarja po dveh letih in sem ga zopet zanimala, no dečkodans kar pojdi k sorodnici in bivši maipulatorki sem srečnadrugje pa še posel in denar imam kar je njemu pisano na kožo….pa ve s sem mislila, da sem jaz kriva, da je imel sorodnico-ne on je bil bolan in je še…vse dela na silo in samo z egom…ker kao lahko…pol pa vse zafrkne ker je glup..
Poskusi nekako se pretolči čez ta čas. Ne išči hipne rešitve, ni je. Fajn je, če bi našla nekoga, kateremu bi se lahko zaupala, ki bi te ne obsojal. Pri meni je bilo tudi zelo hudo. Razhod z njo je sprožil val zelo težkih čustev in njih bolečino, ki sem jih tlačil od otroštva naprej. Bilo je hudo, zelooo hudo. Kdor tega ni doživel, ne more razumeti. Preplavi te celega, absolutno celega. Po kakem letu in pol sem se začel počasi pobirat, se kdaj nasmejat… to obdobje me je o meni veliko naučilo in ne bom nabijal, da sem sedaj neki ˝Dalej Lama˝ a lažje, veliko lažje živim s sabo in svetom okoli sebe. Da sem se postavil nazaj je trajalo kar par let. s tem, da je bilo prvo leto in pol pravi, čisti pekel.
Verjamem, da ti je zelo težko in ne poslušaj neumnežev, ki te obsojajo in ne razumejo. Ker, kot sem napisal, kdor tega ne doživi ne more verjeti, kaj šele razumeti. Pa pusti tablete, kolikor se le da…
Ma kje se najdejo res vsi ti idioti. Tudi sama sem prisla do odkritja kako so moski dvolicni, egoisti..in mislijo da sem jim zenske pod noge mecejo. Pred mesecem nazaj sem po dveh letih koncala z tipom, ki je se dvem bivsim vsaj enkrat tedensko pisal kako ju ima rad…..zivel in spal pa je z mano. Kljub dokazom mi je v oci lagal. Sedaj se ukvarja pa z tremi..vkljucno z mano. Nevem kok sploh premorejo taksni mozgani slediti vsem trem. Je pa 100% v Vojniku obravnavam ravno zaradi tega ker je custveno nestabilen a izgovore isce drugje. Prav z veseljem bi ga javno poimenovala ampak si ne zelim mazati rok z taksno smetjo. Ker je obseden z zenskam, je skoz na fb in dodaja zenske. Zato vas opozarjam da ne sprejemate neznancev sploh pa ne z kratico KL. Vse dobro vam zelim.
Pozdravljena,
Kar se tiče hujšanja in bruhanja
Hudo, zelo verjetno pa potrebuješ zdravniško pomoč. To ni nič slabega, če boli koleno greš k zdravniku. Zakaj bi ne šla če te boli duša?
Kljub temu pa deklica mlada en nasvet. Upam, da ti pomaga.
V ta svet ti je bilo dano, da si rojena. Verjemi škoda bi bilo to zavreči. Ko to prebrodiš, boš v življenju ( sedaj ti bo težko verjeti), tudi srečna. Zel srečna, ne obupaj. Resnično ampak res, za dežjem posije sonce.
Pomlad prihaja življenje se prebuja pojdi ven in opazuj.
Pa glavno smehljaj se pa če tudi na silo in za sončnimi očali.
Zavestno se smehljaj. Težko bo ampak obljubim ti, da se boš zalotila da si se vmes nasmehnila tudi iz srca …
Ta trenutek se ti zdi tvoj problem tako velik, da ne želiš več trpeti in bi najrare zaključila agonijo.
Naj ti bo to izziv, bodi kot Feniks, ki vstane iz pepela.
Bodi vzor za naprej, kako se da pobrati. Mogoče, še kdaj napišeš knjigo kako se da pobrati.
Pa za konec poglej si tekst, ali pa poslušaj pesem What a Wonderful World. Lahko pa našo verzijo, Kako lep je ta svet.
Uspelo ti bo. Jaz verjamem vate.
Lp
Kar čutim tvojo žalost. Ampak sprejmi, kar se je zgodilo. Kar se nam zgodi včasih sploh nima nobene veze z nami .Tale moški mogoče je večji problem v njem … .Mlada si… waw to je dobra novica.Kreirala boš svoje življenje uro po uri in dan za dnem v prvo smer ,ker imaš še veliko časa .. In tako kot si se tukaj izpovedala najdi nekoga , ki te bo poslušal .Prvi korak je, da svoje težave delimo.. potem se razpolovijo . Pogumna si to se vsak trenutek zavedaj ker ljudje prenesemo mnogo več kot mislimo . Pogum in čas so na tvoji strani
Draga avtorica, upam, da si že bolje. Mlada si še, vse je še pred tabo. Padci so del življenja in če si iz njih kaj naučimo, potem so dobri. Tudi če ti je naredil veliko sramoto, dvigni glavo in lepo pojdi naprej.
Jaz bi lahko bila tvoja mama, tudi jaz sem enkrat doživela ljubezensko razočaranje. Kaj sem naredila. Šla sem k frizerju, noro dobro sem zgledala, in ko sem tipa videla, sem se delala srečna in vesela. Še njegova mama je prišla k meni in mi rekla, kako žarim. Tipu je bilo žal. Čez čas se je privlekel nazaj, pa ga nisem sprejela.
Torej, s tem, da se vsaj na začetku delaš, da ti je dobro, da si super, da dobro zgledaš, s tem ga najbolj zatolčeš.
Za pogovor pa pokliči zaupni telefon 116123 (brezplačno, 24 ur na dan, anonimno).
tukaj boš težko našla pomoč,pojdi v naravo .boš vidla,da je zdravilo,hribi so balzam za živce,sama sem izbrala to pot,ko sem se znašla v določeni situaciji in se iskala,zelo so mi pomagali,srečaš človeka,ki je človeku enak,te lepo pozdravi,spregovoriš kakšno besedo in pozabiš težave,ne zapiraj se v sobo,najdi si zaposlitev,da nisi z mislimi vedno nekje drugje,drugače pa so tudi anonimni telefoni za pomoč v duševni stiki
Zdravo,
Meni se je ravnokar zgodilo enako, samo obratno. Ona napihnjen ego za znort, jaz pa cist kontra. Ce si za klepet in pogovor pisi na elmundrasmusrask89@gmail.com.
Lepo bodi
lp
Skratka,povzemam celotno temo.
naše misli so edini izvor občutkov ter čustev ki jih doživljamo.sami si ustvarjamo realnost skozi našo podzavest…vem da je teško, ampak ne oziraj se nazaj, z upanjem ali pa še posebej ne fantaziraj.…
preprosto zamisli se kaj ti to razmerje predstavlja, kaj je slo narobe in tako dalje. odkrij tiste majhne podrobnosti ki bojo olajsale tvojo fantazijo v glavi kako je vse narobe.
loti se stvari ki si jih že prej počela, ali pa se nauči kaj novega.
tako boš svojo “bolečino” shiftala v nekaj pozitivnega. zapolnila svoj prosti čas in najbol pomembno…kar naenkrat boš razumela…da pa ni bil tak big deal…mladi ste še, tukaj res ni prostora za depresijo in zatiranje vase. če pa vas že ljubezenska situacija pripelje do tega se pa poskusite čim več naučiti iz dane situacije, da jo lahko kdaj drugic obidete.
lp
Raje bi na sz. Seveda je možno. Ko sem bila jaz v enega v najstništvu full zaljubljena. Sem ga poklicala in izvedela, da je na drogah. Ej, bilo je zelo zdravilno. Predstavljaj si, da je un tip mrtev, na drogah, karkoli že. Nedosegljiv. Aja un k sem bila res najbolj zatreskana pri 15, je res mrtev. Jaz full trpela un me še poljubit ni hotel. Glej tko je. Pol pojdi ven. Spoznaj nove ljudi. Začni se zanimat za dosegljive fante ne une v oblaku. Discipliniraj se.
Življenje je težko. Vsak nosi svoj križ. Življenje so vzponi in padci, veselje in žalost, uspehi in porazi. Verjamem, da ti je zelo hudo. Tisti, ki smo že nekaj let na tem svetu, dobro poznamo te probleme. Tudi sama sem dala skozi žalost, razočaranje. Boli, zelo boli. Ampak čas počasi ozdravi bolečine.
Najbolj, kar me pri tebi skrbi, je hujšanje, to, da ne moreš jesti. Če si hočeš priznati, ali ne, si v globoki depresiji. Če ne boš jedla, boš hudo zbolela! Nujno moraš obiskati zdravnika, da ti nekaj predpiše, magari vitamine! Če boš dobila apetit in pričela jesti, se boš tudi fizično boljše počutila. Ko se boš fizično boljše počutila, boš na konju! Lahko se boš zamotila z delom, s športom, s hojo…
Potrudi se. Predvsem pa ne se smilit sama sebi. Na milijone ljudi na tem svetu, je že šlo skozi težave, kakršne imaš ti. Glavo gor in gremo naprej! Srečno!