Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Psihično na dnu

Psihično na dnu

Hčerka študira  na daljavo,nekaj ji ne gre ,je vsa slabe volje non stop

Poleg tega je skoraj brez stikov z ljudmi ker studira na daljavo,dela preko študenta tudi na daljavo

To me ubija,psihifno sem na tleh zaradi večne slabe volje….kaj naj

Odgovor na objavo uporabnika
Cfdobzfu, 26.05.2025 ob 12:39

Hčerka študira  na daljavo,nekaj ji ne gre ,je vsa slabe volje non stop

Poleg tega je skoraj brez stikov z ljudmi ker studira na daljavo,dela preko študenta tudi na daljavo

To me ubija,psihifno sem na tleh zaradi večne slabe volje….kaj naj

Spravi jo v realno življenje, stran od ekranov. Naj se malo sprosti in vida kaj je lepota življenja v reali.

Vprašaj jo kaj potrebuje, kaj jo muči, če bi rada obiskala psihoterapijo mogoče itd. Ne vem zakaj bi gledala na sebe in kako tebe to muči v tej situaciji…

Ok predavanja so preko ekranov, ampak naučiti se mora pa vseeno. Naj gre vsak dan za 2 uri študirat v knjižnico. Skupaj določita termin, potem pa vztrajaj. Prvič bo šla samo na uro gledat, po enem tednu se bo pa tudi že kaj naučila.

Sicer pa so za vse te rešitev domača opravila oz.delo za vse skupaj.

Naj gre 2x na teden v trgovino z listkom, presesa stanovanje …

…je pa res treba vztrajati.

Ali nima nobenih prijateljev za druženje, čvek po telefonu?

Poleg tega, kar so ti že drugi napisali (pospravljanje po hiši, trgovina), naj gre vsak dan v naravo (gozd, hrib), na kolo, na sprehod, vsak konec tedna pa v kino, muzej, galerijo, na prireditev. Nisi napisala, ali ste iz mesta ali podeželja, ampak vedno se kaj najde. Pa pojdita skupaj, bo še tebi koristilo.

New Report

Close