Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Psihično nasilje

Psihično nasilje

Zakaj nasilneži krivijo žrtve za vse. Vprašam partnerja kaj bi jedel in kdaj, znori. Meni se zdi to normalno vprašanje, da lahko planiram. Določene jedi rabijo dlje časa za pripravo, polnjenje paprika, golaž. Ne takrat ko si on zamisli, da bi jedel.

Ko pridem iz trgovine me vpraša ali sem kupila določeno stvar, preden grem. 

Krivi pa potem mene in me žali, da sem neumna itd.

Skupaj sva 6 let, zakaj ga ne zapustim, ker nimam kam. Zaradi njega jemljem 3 vrste tablet (lamictal, kvelux in brintellix). Je avtist.

imaš kam. pokličeš csd in ti bodo en dva tri zrihtali sobo v varni hiši.

Škoda te je zanj. Pojdi stran. Morda domov, morda k bratu, sestri, babici, nekje boš dobila eno ubogo sobico. Če boš še naprej z njim, te bo uničil, postala boš psihična razvalina in boš končala na zaprtem oddelku. S takšnimi ljudmi dialog ni mogoč. Že zdaj jemlješ tri vrste zdravil, predstavljaj si, kaj bo čez 10, 20, 30 let.

Vse dobro ti želim. Iz srca.

Samo ne se živcirati, ker ni vredno. Skuhaj kar želiš in če bo jedel bo ali pa naj si naredi sendvič.

Praviš da je avtist. Torej ima odločbo. Torej moraš prilagodit čas, prostor, šume, sebe. Ker on je za čisto normalen svet, le okolica mora vedet, da ima odločbo in se temu podredit. Tako kot na šihtu.

Tako vsaj berem tolmačenja tu na monu. No, mogoče pa ta tolmačenja ne pijejo vode…

P.S.: Itak da spizdi dokler je še čas, ženska, kaj sploh razmišljaš.

Če si tako butasta, da ga prenašaš, pa bodi tiho in ne jamraj.

Če si pametna, ga boš zapustila še danes, pojdi k staršem ali na csd za prehodno obdobje.

Ker lahko.

Je pa po svoje udobno, ko namesto tebe služi denar, ane?

Starši so pokojni, jaz služim večino denarja.

Kako potem nimaš kam? Izgovori….

Odgovor na objavo uporabnika
Nm234, 04.11.2024 ob 13:05

Zakaj nasilneži krivijo žrtve za vse. Vprašam partnerja kaj bi jedel in kdaj, znori. Meni se zdi to normalno vprašanje, da lahko planiram. Določene jedi rabijo dlje časa za pripravo, polnjenje paprika, golaž. Ne takrat ko si on zamisli, da bi jedel.

Ko pridem iz trgovine me vpraša ali sem kupila določeno stvar, preden grem. 

Krivi pa potem mene in me žali, da sem neumna itd.

Skupaj sva 6 let, zakaj ga ne zapustim, ker nimam kam. Zaradi njega jemljem 3 vrste tablet (lamictal, kvelux in brintellix). Je avtist.

Napaka, da ga sprašuješ, kaj in kdaj bi jedel. Nič ga ne sprašuj, naredi zase. Saj ti služiš večino denarja, ne?

Ko popizdi, zakaj ni tudi zanj skuhano, mirno poveš, da ne misliš več poslušat njegovo teženje in žaljenje. Od zdaj naprej kuhaš samo sebi, on pa naj zase kupuje in kuha. S SVOJIM DENARJEM. Da kolikor veš, nisi njegova hišna pomočnica.

In zakaj si poročila avtista? Ni bilo drugih na vidiku?

To je krščanski nasvet, tako se obnašaj, da ga ne bo motilo in te ne bo mlatil.

za Nm234

kar ti jamlješ učinkuje nate , ne na njega

Odgovor na objavo uporabnika
hudiča no, 04.11.2024 ob 16:48

Napaka, da ga sprašuješ, kaj in kdaj bi jedel. Nič ga ne sprašuj, naredi zase. Saj ti služiš večino denarja, ne?

Ko popizdi, zakaj ni tudi zanj skuhano, mirno poveš, da ne misliš več poslušat njegovo teženje in žaljenje. Od zdaj naprej kuhaš samo sebi, on pa naj zase kupuje in kuha. S SVOJIM DENARJEM. Da kolikor veš, nisi njegova hišna pomočnica.

In zakaj si poročila avtista? Ni bilo drugih na vidiku?

In zakaj naj bi sploh živela s takim človekom, a ni najbolje iti stran? Zakaj že bi se morala ubadati z njim in prenašati njegove izpade, a zato, da bi si delila streho nad glavo? Daj, no, mir.

New Report

Close