Psihično nasilje nad otrokom
Avtorica, moje mnenje je, da si tudi ti nasilna in manipulativna oseba. Ako sploh v teoriji dopuščaš to možnost, te bo najbrž zanimalo zakaj tako menim. To si lahko prebereš v spodnji temi o pretepenih ženskah.
Menim tudi, da bolj kot boste odlašali z blaženjem posledic, težje boste odpravljali vzroke. Vaša družina je kot tempirana bomba, z varovalko če in ko. Če in ko ne boš več vzdržala, bo detonator eksplodiral in bosta z sinom letela po zraku. To se bo zgodilo v bližnji prihodnosti.
Avtorica, moje mnenje je, da si tudi ti nasilna in manipulativna oseba. Ako sploh v teoriji dopuščaš to možnost, te bo najbrž zanimalo zakaj tako menim. To si lahko prebereš v spodnji temi o pretepenih ženskah.
Menim tudi, da bolj kot boste odlašali z blaženjem posledic, težje boste odpravljali vzroke. Vaša družina je kot tempirana bomba, z varovalko če in ko. Če in ko ne boš več vzdržala, bo detonator eksplodiral in bosta z sinom letela po zraku. To se bo zgodilo v bližnji prihodnosti.[/quote]
Morda če bo avtorica imela srečo, potem ko bo BUUUMMMMM.. še tu pisala kako je bilo spet hudo. Naredila pa nič za to. ccc.
Morda če bo avtorica imela srečo, potem ko bo BUUUMMMMM.. še tu pisala kako je bilo spet hudo. Naredila pa nič za to. ccc.[/quote]
Par let nazaj je bila mamica 4ih otrok še poročena z pijancem ki jih je tepel, vendar pobegla v varno hišo skupaj z otroki. Čez pogovore sem jo po parih dnevih toliko razšraufal, da je sama priznala da želi iti nazaj, ker nima kam iti…
In taki primerov iz reale imam še nekaj.
Vendar kaj takega zvodnice lastnih otrok ne priznajo zlepa…
Mogoče res poslabša tvojo finančno zadevo. Probaj, mogoče pa si sposobna živet sama. Kdo ve? Al je vseeno preveč udobno? Zate, ne za otroka. Ko bo dovolj neudobno zate boš že spakirala, to me ne skrbi. Zanj bo takrat že zdavnaj prepozno.
No saj je očitno brezveze, samo še ena cankarjanka. Pa tako sem upala, da bo vsaj en otrok rešen. Ubogi revež.
Trenutno bežiš. Pred resnico.
in se ne upaš upret nasilnežu. Kako se bo otrok? Upri se mu, boš vsaj videla, do kod je pripravljen it. Potem pa razmišljaj naprej.
Poznam enega takega bedaka-je vohal ženine spodnjice, če se slučajno kurba (pred 30 leti). Danes je situacija taka:otroka odseljena,žena v psihiatrični bolnici več ali manj, on pa kraljuje v njenem stanovanju in se goni naprej.
Joj ženske, pamet v roke!!
NA CENTER ZA SOCIALNO DELO TAKOJ!!!!!!!!, 07.03.2014 ob 15:10
NA CENTER ZA SOCIALNO DELO TAKOJ NE PA TU !!!! Center za socialno deli bo zaščitil tebe predvsem pa otroka !!!!!!! POJDI IN NE ČAKAJ!!! IZŽIVLJANJE NAD OTROKOM JE PREPOVEDANO Z ZAKONOM!!!!!!!!!!!!!!!!
Za CSD imej nek dnevnik, zgodovino tega obnašanja. Ker se zna pretvarjati in na koncu boš še slabo izpadla. Moraš tudi imeti potrpljenje in požreti vse kar se bo streslo z njega nate. Ampak CSD tudi še ne bo dovolj, zato imej tudi en posvet s pravim odvetnikom.
Sin odrašča in pobira vzorce. Navadil se bo reševati svoje frustracije enako kot oče, če bo videval kako očeta nihče ne zaustavi in se samo umakne. Vejetno že tako postaja bolj navezan nate, problem pa je, ker nima pravega vzora za očeta, ki je bistven za samozavest in odraščanje v nekega normalnega fanta, ker je s strani očeta tako poniževan. Nevarnost je, da bo sposoben ampak se ne bo cenil in potem kasneje v življenju bil samo izkoriščan…