Psiho Zelens nam grozi z jedrsko bombo!
Zato se sploh ne bi smeli vmešati v to vojno, ampak pustiti, da se tadva zmenita med sabo. Pa niste doumeli, da ni bilo črnobelo, Z. angelček, P. hudič, ampak je imel Z. tudi veliko masla za ušesi, saj se ni držal dogovorov z Rusijo.
Čudi me, da tolerirate, da napada Rusijo, saj je bilo dogovorjeno, da mu pomagamo samo za obrambo.
WD40, 14.11.2024 ob 15:47
Ne znaš brat…. pravi da če ne bo več nihče pomagal, da mu drugega ne bo preostalo…
In pošteno bi bilo, da mu debilni pristaši ukronacizma in fašizma greste pomagat.
Pa ne razumem, čemu rabi pomoč, če pa so Rusi menda že vsi pomrli in so brez orožja.
ti ne znaš brat, 14.11.2024 ob 16:03
Ja, znam brati! To je ultimat, grožnja, izsiljevanje! Zakaj bi mu bili mi dolžni pomagati?
Nikjer ne piše da smo dolžni karkoli. In ne, ne izsiljuje. Taka so dejstva. Že parkrat sem pisal kaj sledi- putin je odprl pandorino skrinjo, postaja jasno da ti samo atomske predstavljajo varnost, pa še te ne vedno, zato bo tega sranja vedno več. Glej širše. Manjka vam širine. Ne gledat samo do konca nosov. In začnite razmišljat, nehajte sanjat o željah.
WD40, 14.11.2024 ob 16:58
Nikjer ne piše da smo dolžni karkoli. In ne, ne izsiljuje. Taka so dejstva. Že parkrat sem pisal kaj sledi- putin je odprl pandorino skrinjo, postaja jasno da ti samo atomske predstavljajo varnost, pa še te ne vedno, zato bo tega sranja vedno več. Glej širše. Manjka vam širine. Ne gledat samo do konca nosov. In začnite razmišljat, nehajte sanjat o željah.
Pandorino skrinjico sta odprla Biden in Zeleni s kršitvijo dogovorov. Putina sta izzivala z vabilom Zelenega v Nato in z nespoštovanjem dogovorov iz l. 2008. Da ne omenjam, kako je Zeleni zatiral Ruse v Ukrajini.
ti ne znaš brati, 14.11.2024 ob 17:13
Pandorino skrinjico sta odprla Biden in Zeleni s kršitvijo dogovorov. Putina sta izzivala z vabilom Zelenega v Nato in z nespoštovanjem dogovorov iz l. 2008. Da ne omenjam, kako je Zeleni zatiral Ruse v Ukrajini.
S kakšnim vabilom, ste res že čist adijo da si zmišljijete vsak dan neke nove bedarije? Folk resno, z vami ni vse čist uredu.