psihološko testiranje
ni krize, gre za osebnostni test – najprej dobi nekaj vprašanj, na katere mora odgovoriti, koliko po njenem mnenju značilnosti veljajo zanjo /5 stopenj od zelo za do popolnoma nič/ in potem še daljši test (ene 140 vprašanj smo imeli mi), kjer so zapisane izjave in mora na lestvici med 1 in 5 (vedno do nikoli) označiti, koliko izjave veljajo zanjo – vprašanja so postavljena tako, da se večkrat ista stvar ponovi v malce drugačni obliki, tako dobijo:
– predstavo o tem, kaj ti o sebi misliš
– skozi 2. test pa, koliko tvoje predstave o sebi dejansko držijo
meni so zelo zadeli, moram priznati
v večjih podjetjih imajo namreč natančno določen psihološki profil delavca na določenem delovnem mestu in potem iščejo nekoga, ki pripada temu profilu- lažeš zelo težko, ker če pretiravaš in lažeš, kako si skuliran, kako te ne moti nekaj, kako … tudi ni v redu, ker te druga vprašanja postavijo na laž.
Moj predlog – čimbolj sproščeno in iskreno naj odgovarja, predvsem pa naj DOBRO PREBERE VPRAŠANJA.
Po navadi je sestavljen iz dveh delov.
En del so vprašanja tipa : rada sem sama. pa poveš ali trditev drži ali ne.
Drugi del je lahko kako posebno testiranje za kakšne posebne sposobnosti.
Enkrat sem morala nekaj računat (bilo je pisno)
Drugič pa je bilo treba neke podobnosti iskat (na računalniku).
No to lahko variira.
Moje mnenje je, da se testi naredijo tako kot dejansko sam misliš. ČE nisi primeren za delovno mesto, se itak nima smisla matrat.
Moje mnenje.
V našem podjetju opravljamo taka psihološka testiranja in gre za to da je baterija sestavljena iz različnih testov, čisto odvisno za katero delovno mesto gre, na podlagi analize delovnega mesta, ki nam ga delodajalec, ki osebo pošlje na testiranje, se sestavi baterija, ki jo udeleženec potem rešuje. Odvisno je tudi a gre za vodstveno delovno mesto ali ne. Testi trajajo cca3 ure, nekateri so časovno omejeni drugi niso. Na koncu se opravi z osebo še osebni razgovor, da je slika čim bolj jasna.
Testi testirajo, storilnost, vpliv na stres, IQ, vodstveni profil, osebnostni test itd., da ne razlagam ker je tega veliko morje.
Tvoji prijateljici svetujem, da naj se ne obremenjuje in naj bo dejansko taka kot je in bo najbolje za njo.
Pri nas kandidatom tudi povemo kako so bili na določenih testih uspešni in kaj so testi pokazali.
Pa srečno
W.