Pssssttttttt…
…da vas ne zbudim. Verjetno še vsi pridno pankate in sanjate kake poredne sanje. Kak ste pocukrani ko vas gledam kako pankate. Moram zelo počasi in tiho tipkat, ker nekateri takoj vse slišite :))))))))))
Ko se boste zbudili, mene ne bo več tukaj. Grem v Prekmurje. Verjetno niste slišali, da sem nocoj prišla zelo pozno domov. Uživala sem, kot že dolgo ne. Po dolgem času sem počela tisto kar mi paše, in v tem je uživala tudi druga polovica. Norela sva, divjala in se potila. Super je bilo. Najbolj pa mi je všeč in lepo pri srčku zato, ker je na koncu čakal, da sem se pripeljala domov, šla v hišo in potem sem ga morala poklicati, da je vedel da sem varno prišla domov in da je vse OK. Zaradi tega pa mi je najbolj toplo pri duši. Da mu ni vseeno za mene.
Ko bi bilo še dosti takih noči. Čeprav dvomim, da bi jih na teden več kot 4 preživela :))))))))))))) Bi verjetno izrabila vse moči.
Počasi bom mogla it…vi pa preživite lep dan. Naj vam je toplo pri srčku…imejte se radi…pa tudi sexajte, če imate možnost ;)))
Jaz bom uživala…saj me čaka Nino…pa babica…pa dobra babičina hrana…hehehe…
OK. Lep dan vsem pa preživite ga tako kot VAM paše…
Papa in cmokeca za vas vse!
Draga moja, če je tebi lepo je tudi meni,rada te imam in pocohaj malo Ninota namesto mene, babici pa cmokni poljubček v pozdrav! Ko pa se vrnes pa se le kaj oglasi, saj te pogrešamo, cmoka!
Ojej kako lepo je to brati….:))))
Mi je toplo pri srcu…zate…….))) le uživaj še naprej draga moja,pa tudi če gre vsa energija,črpala bo novo novo.Zmanjkalo ti jo nikoli ne bo..in ta te bo napoljevala,da boš zmogla vse in še več….
Ampak le pazi nase..pri vsem tem pazi..Bodi previdna!Čuvaj se in Živi kot se živeti spodobi..Vzami si,ker je to nekaj najlepšega..vzami,ker si zaslužiš….BODI SREČNA:……..
Oh kako te razumem:))))))
Uživaj..eee da mi je videt očke tvoje danes..pravijo da imajo poseben lesk…:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))tako pravijo……
lep dan in naslednje ti želim……
A resnično bodita previdna oba!SREČNO*****
Aha, poletka, aha, v grlu cmok, pod pasom
tiha sladka bolečina. To občutim, ko te prebiram.
In – nisem ti nevoščljiva, niti najmanj. Le privoščim
ti, kot bi rada privoščila sebi.
In – muca, res je, učke dobijo poseben lesk in celo
spremenijo barvo, ko se v telesu srečujejo slast,
strast, sladka bolečina in občutek popolnosti …. o da,
takrat dobijo učke čisto drugo barvo, lesk pa postane
rahlo moten, a čudovito odseva daleč naokrog. Poletka,
kakšne učke imaš – je barva čista ali rahlo rahlo motna?
Muci…res mi je bilo lepo in mi je še vedno. Ena taka stvar, katero si želiš, po kateri hrepeniš ti da toliko volje, moči, energije tudi za vnaprej…
Tega sploh ne bi verjela, če ne bi sprobala. Te dni žarim…vesela sem…srečna…končno imam nasmeh na ustih…pa ne tisti vsiljeni…ko sem se morala smejati po vsej sili…tisti pravi nasmeh, ki prihaja iz srčka.
Očke…hehehehe….ŽARIJO! 😉
Res mi brez vas marsikaj ne bi uspelo. Zadnjič izpit…ko ste mi res vlili toliko energije, da še zdaj ne morem verjeti, da sem naredila taki zaje*** izpit kar takoj, medtem ko se drugi tako dolgo trudijo. Naredila sem ga zaradi vas, ker sem vedela da navijate za mene in sem si rekla, da ga bom naredila, da ga moram…In res sem ga.
Zdaj pa še ta korak…ki človeku prinese toliko lepega. Pa čeprav je samo ena noč….
Sem si tudi mislila…če to naredim kaj mi to pomaga…tista noč potem pa pozabim na vse, pa bo spet isto…pa ni…ogromno dobre volje imam in srečen srček…pa še kaj ;))))
Hm, poletka, meni oči v takih trenutkih
spremenijo barvo in so pravzaprav nedoločljive
barve. Nekdo mi je nekoč povedal, da so globoke
in temne, kot tolmunčki !! Smešno, pravzaprav res
še sama ne vem točno določiti barve svojih oči:
če sem oblečena v kraljevsko modro barvo, ki mi
me, mimogrede povedano ena najljubših, potem tudi
oči dobijo rahel nadih te barve, drugače se pa tudi moje
oči spogledujejo z zeleno barvo. Očitno ima veliko ribic
zeleno barvo oči ….. Oh, poletka, le čimvečkrat spremeni
barvo svojih oči, le čimvečkrat!
Oh, nočka, ane SončeK, nočka, tiha, sladka,
mila, zasanjana, polna nad in upov, polna
tihih želja in hrepenenj in ….. bemtiš, tudi malo
začinjene pohotnosti in …….uf, ušlo mi je ….
Nič ušlo Mariči, nočka naj bo taka kot je treba, kot nam narekuje srce, kot nam paše…no vsaj potrudimo se, da bo takšna, pa čeprav bodo to le sanje, sanjati je lepo in v sanjah je baje vse dovoljeno;))!
Če še do sedaj nisi nič ušpičila je noč taprava za to, saj veš noč ima svojo moč…
Ha, ha, ha, kok si ti dobra, SončeK, res si dobra.
In bom nekaj ušpičila, res bom. Nekaj si bom
že izmislila, nekaj sem si že, nekaj malega pa še
sledi …… da bi le, o Ti, daj mi korajže in moči, o,
da bi le zbrala dovolj poguma in moči …….
Joj…danes bova pa zaspali kot dve mucici, zviti tam v svoji posteljici…jaz že počasi odhajam v njo…lepo ninaj in res vzemi tistemu Ti-ju vse kar potrebuješ, da še nocoj nekaj ušpičiš, nekaj samo zase, za svojo dušo, pa saj veš kaj sem ti že prej napisala, pa magari naj bo to le špičenje barvice in z njo barvanje jajckov…saj velika noč se bliža in nič hudega, če vadiš že to noč. Se smejim …nocka…
Ej, ti se kar smej, mi paše za znoret,
mi paše to kar slutim, mi paše to kar
čutim, mi pa še za znoret …… ha, ha, ha,
se tudi jaz blazno dobro zabavam. Hvala.
Če imava isto stvar v mislih…potem res nisem taprava za te napotke, ki jih potrebuješ…je pa lepo brati to besedo rti in vračam jo nazaj…
Cmoka in kje si danes v temle cudovitem jutru, kjjjje siiiiiii, ali čakaš, da osebno pridem do tja in te zbezam nazaj v kletko???
No vredu…pa grem…