Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pssssttttttt…

Pssssttttttt…

Lepo jutro…in razumem…seveda razumem…najprej je ljubica;)) in nato vse ostalo…no tako ti praviš…

Si lepo ninal…ali ti je kdo nagajal…cmoka…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Iz kurje riti nazaj v Kaernten…jace(pravzaprav dve…jajčki)!!
Sp

Nagajal?Ja,sem že žvercči zgoraj napisal,da sem nekaj močil,pa nisem čist prepričan,kaj je bilo?
Lahko je bil pa izliv v spanju?
Sp

No saj še nisi tako star, da bi posteljo močil…ali pač???;))

Lumpa sem…no malo sem pa res nagajiva…cmoka!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja ne!To so resne stvari!Kaj pa če sem se rwes uscal v spanju?A je še smešno,kaj?
Meni pa ne!
Grem medrace pogledat,če so kej fajhtni…
Sp

Niso…. ti kar jaz povem…u kinu si bil….priznaj in pol ti je oproščenega.;))

No ja!Ti ki vse vidiš..ne morem tajit.Res sem bil v kinu.sam ena igralka je bila,no….bolj v ospredju,je bolj njo kazalo…tako,da lahko pade le oskar za stransko vlogo :-))
Sp

Glavno da pade oskar…;))! No ali pa je že padel…se smejim…

Padel sem jaz tokrat…za spremembo.Posiljen sem bil,mater!
Pa saj se ne pritožujem,kje pa!
Pa naj ima oskarja za glavno žensko vlogo,stranski igralci pa z maskerkami fu*amo…;-)))))
Sp

Se smejim, ti pa posiljen ja…joj iz stola bom padla…lump-lumpast

New Report

Close