Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek psu prijazen avtokamp

psu prijazen avtokamp

Pozdravljeni!

Letos načrtujem po dolgem času spet kampiranje. Pa me zanima katere mi priporočate, ker gremo letos prvič v kamp s psom. Mislim predvsem na urejenost plaže in tušov za pse.
Sem že pregledal vse na internetu glede kampov kjer so psi dobrodošli, ampak me zanimajo vaše izkušnje.
Imam v mislih kampe v Istri in Kvarnerju.

Hvala za odgovore in lep dopust vsem 😉

Sicer še nisem bila tam, imamo v planu it drugo leto. In sicer na Cres, kamp Slatina. Kolikor sem videla imajo plaže za pse, tuše. Prav tako tudi ostali kampi, ki jih ima ta nemška firma (Kovačine, Čikat, Baldarin,…). V sam kamp pa hodi kolegica že leta in je zelo zadovoljna.

V Istri vem za Runke pri Premanturi. Letos so uredili plažo za kužke in tuše.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

pas da ide na odmor u kamp? jao brate, da Đuro zapazi pasa u kampu ode pas odmah u fritezu

http://www.pesmojprijatelj.si/ne_prezrite/c/1035_dog-welcome–bivanje-in-plaze

KORISTEN LINK

po mojih izkušnjah edino kamp veštar pri rovinju. Drugje so sicer plaže z dovoljenimi psi, ampak vsi najraje vidijo,da je to zgodaj zjutraj ali pozno zvečer:(( kot, da je moj problem,da se oni kopajo na pasjih plažah…skratka v veštarju je pa čisto odmaknjen dostop v vodo za pse, in se tam lahko skupaj kopamo tudi čez dan…zelo priporočam, mi gremo v petek spet tja 😀

če pa kdo ve, še za kak kamp,kjer se psilahko kopajo tudi čez dan,se pa priporočam..

V Slatini imajo prav posebej označene plaže za pse. Zdej če se pa ljudje kopajo tam, pa to ni več moj problem.

Ulika pri Poreču – tuši, ograjen poligon za tekanje … glede plaže … hm … se pa ne spomnim, kako je s tem.

Tudi v Bijarju na Cresu so dovoljeni. Kako je s plažo, sicer ne vem, na splošno ta camp nima preveč fajn plaže, pasje tuše vem da imajo.

V avtokampu Istra so kužki sicer dobrodošli, vendar je v praksi drugače. Zelo imajo omejeno gibanje (cone, kjer se lahko sprehajaš s psom – ironija, da je to v predelu, kjer kampira starejša populacija, plaža za pse je med privezi (?), cena za psa je višja kot za otroka. Na šotorišču ne moreš kampirati s psom (?), ostanejo proste cone, kjer se moraš skoraj privezati, da ne zdrsneš ali pa parcelice med senjorji (kamor družina z otroci in psom ne sodi). Odsvetujem.

New Report

Close