psu prijazen avtokamp
Pozdravljeni!
Letos načrtujem po dolgem času spet kampiranje. Pa me zanima katere mi priporočate, ker gremo letos prvič v kamp s psom. Mislim predvsem na urejenost plaže in tušov za pse.
Sem že pregledal vse na internetu glede kampov kjer so psi dobrodošli, ampak me zanimajo vaše izkušnje.
Imam v mislih kampe v Istri in Kvarnerju.
Hvala za odgovore in lep dopust vsem
po mojih izkušnjah edino kamp veštar pri rovinju. Drugje so sicer plaže z dovoljenimi psi, ampak vsi najraje vidijo,da je to zgodaj zjutraj ali pozno zvečer:(( kot, da je moj problem,da se oni kopajo na pasjih plažah…skratka v veštarju je pa čisto odmaknjen dostop v vodo za pse, in se tam lahko skupaj kopamo tudi čez dan…zelo priporočam, mi gremo v petek spet tja
če pa kdo ve, še za kak kamp,kjer se psilahko kopajo tudi čez dan,se pa priporočam..
V avtokampu Istra so kužki sicer dobrodošli, vendar je v praksi drugače. Zelo imajo omejeno gibanje (cone, kjer se lahko sprehajaš s psom – ironija, da je to v predelu, kjer kampira starejša populacija, plaža za pse je med privezi (?), cena za psa je višja kot za otroka. Na šotorišču ne moreš kampirati s psom (?), ostanejo proste cone, kjer se moraš skoraj privezati, da ne zdrsneš ali pa parcelice med senjorji (kamor družina z otroci in psom ne sodi). Odsvetujem.