Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek puder

puder

Katerega priporočate za srednje mastno kožo (T predel), ki se rada sveti, pa da ni “pretežak” kot maska, prekriva pa tudi? In priporočate kakšno dobro kremo? No, prosim za nekaj lepotilnih nasvetov.
Lep pozdrav od mamice, ki bi rada ugajala

Jaz sem zadovoljna s tonirano kremo od Niveje – za vse letne čase, pozimi pa uporabljam Nivein finish Skin like, zelo lepo skrije podočnjake, se enakomerno razmaže, v bistvu sem po dolgem iskanju in kupovanju pudrov končno našla zame pravega. Kožo imam pa tudi jaz srednje mastno. Najbolje, da si vzameš čas in v drogeriji sprobaš nekaj testerjev, če se le, da pri dnevni svetlobi.

Jaz uporabljam od Isadore. Malo dražje, ampak super puder. Kupila pa v Limoni drogeriji.

Poskusi:

1.Vishy ni slab- ne tako hudo drag
2. Max factor me je zelo presenetil- poceni
3. Imam pa Lancome- drag, zanič, pretežak

M

jaz uporabljam NIVEA-barvno kremo.

Jaz uporabljam samo Jade tekocega in tistega v kamnu. Vse je st. 1, kaj vec pa bi mogla bolj natancno pogledat!

Vem kako zgleda in vedno istega vzamem. Mislim da je Color Stay al nekaj takega. Nisem zihr

MF Hypersmooth – res zakon, vsaj zame, tudi jaz imam tipični T.

Jaz uporabljam tonirano kremo Marbert in njihov transparentni puder v kamnu (da popivna odvečno maščobo) Oboje je super, vendar precej drago.
kupiš lahko v Limoniju.

Lp, Nika

New Report

Close