Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Puder CLINIQUE superbalanced make up

Puder CLINIQUE superbalanced make up

Zdravo!
Mene pa zanima, če katera z mešano kožo uporablja puder od Clinique superbalanced make up. Jaz res težko najdem pravega, tisti, ki na embalaži navajajo, da so mat, so meni preveč mat in zgledam “utrujeno”. Za normalno do suho kožo so pa preveč svetleči.
Kaj pa Sheer to cover od Isa Dore je kateri znan. Zanima me kakšna je razlika med pudri za 2000-3000 in tistimi okoli 7000 SIt.
Lepo se imejte.
Tina

Ja od Isa Dore imam prav ta puder. Cena okrog 3.500 sit. Zadovoljna, le da imam občutek da je malenkost pretemen. Imam št. 52 (soft sand) in v drogeriji ni izgledal tako temen, pri normalni svetlobi pa malo bolj. Ne vem ali zgleda čudno, ker se nisem navajena ali je res?

LP, Andreja

Hvala za nasvet.
Včasih je res, da je bolj problem, da nismo navajene, kot dejanska barva. Jaz sem se za naslednji teden prijavila na ličenje od Isa Dore in me prav zanima, kako me bo nabarvala.
Lep pozdrav.
Tina

Kje pa si se prijavila za ličenje? Če prav razumem bodo oni tebe naličili..???

Ja, v parfumerijah Boutique v Mercator centrih to pogosto prakticirajo, vsaj v Novi Gorici. In to brezplačno. Kolikor vidim, ličijo z večino kozmetičnih znamk – od Max Factor do Shiseido.
Pozanimaj se, kako je pri vas.
LP
Tina

Ali ta puder od Isadore dobro prekriva nepravilnosti?
L.P,Manja

New Report

Close