Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek puder v stiku, ga katera ima?

puder v stiku, ga katera ima?

Imam zelo suho kožo in nikakor ne najdem pravega pudra zase. Sem že leta brez, zdaj pa bi rada malo pokrila drobne kapilare in rdečico. Probala sem že nekaj testerjev, pa se mi vsi zdijo nekako presuhi, oz. se mi nekako lušči (delam tudi pilinge, tako, da to odmrla koža ni). Zasledila sem pudre v sticku, vendar jih ne dobiš za probat, za domov, ampak samo v drogeriji na roko. Naj bi bili bolj mazljivi, mastnejši od drugih. Je to res? Prosim tiste, ki rabite puder v sticku, povejte mi, kako ste z njim zadovoljni in kateri vam je ok. Pa da cena ni pretirana. Ne bi nekih Chanela in Diorja, kaj cenejšega. Hvala.

Najprej investiraj v res dobro kremo za obraz, tako za zelo suho kožo.
Potem pa, če sicer ne nosiš pudra, mogoče najprej poglej za obarvano BB kremo – Deborah Milano v DM je res rahlo prekrivna in vlažilna. To ti izenači ten kože po vsem obrazu.

Če nisi ful svetle polti bo dobro zate, ker lahko več dobiš pri cenejših znamkah. Korektor v sticku zna bit ok, ampak lahko najdeš tudi v drugi obliki, meni so tekoči bolj pri srcu, ali pa taki v kamnu.

Puder na problematične točke nanašaj s čopičem, razmaži pa nežno s prstom – tapkaj naokoli.

Pudri v sticku načeloma so bolj mastni, ampak če si ne misliš najprej izenačit tena kože po obrazu, potem kupuj res previdno, pravi odtenek, pa pazi kako ga razmažeš okoli.

Se strinjam s predhodnico. Sama imam obupno suho kožo že iz mladosti. Skrbim zanjo z maksimalno hranljivimi kremami, tako da se potem ne ukvarjam z obliko podru preveč. še več, kljub suhi koži, mi najbolj ustrezajo pudri v kamnu (ozirima nekaj vmes), najslabše se pa na moji koži obnesejo BB kreme.

Najboljši puder je Maxfactor adapt. Stane 15 evrov in je res super.

samo ne kupuj v stiku.je pretežek za kožo in potem ne diha koža.raje bb ali cc kremo.mogoče pa bi poskusla z mineralnimi pudri v prahu naprimer lily lolo? odličen puder

Kakšna je pa razika med BB in CC kremo? Za BB mislim, da rahlo prekriva, CC pa ne poznam. Poveš, prosim razliko?

Jaz ti tudi priporočam mineralni (lily lolo ali dražja varianta alima pure). Oba sta mi super.
Spodaj dam kremo ki je bolj mastna, nekaj pudra stresem v porovček in prvo s prstom “namažem” dele katere želim prekrit, nato dam čisto malo na čopič (ti pokažejo v trgovini kako) in dam na celoten obraz, a le malenkost, da se zlije z tistimi deli katere sem prej namazala bolj na debelo 🙂 Meni je to super puder, tudi če čez dan popravljam ne pride maskasto ali lisasto.

Kakšna je pa razika med BB in CC kremo? Za BB mislim, da rahlo prekriva, CC pa ne poznam. Poveš, prosim razliko?[/quote]

RAZLIKE

Sama imam zelo suho kožo in sem sprobala že X krem….zadnjiča pa sem kupila v lekarni LA ROCHE POSAY cicaplast baume B5 in koža je super.
Priporoča, je super tudi za roke.

Se ena z zelo suho kozo. Najljubsi puder: Bobbi Brown Moisture Rich, prodajajo v Mullerju (sicer ni poceni, ampak kaj cenejsega ne najdem, npr. L’Oreal True Match je dokaj OK, ampak se ze pozna nekaj luscenja). Krema: Clinique Super Rescue tudi cez dan, tudi ena od redkih, ki je dovolj bogata, ali pa Paula’s Choice Clinical Ultra Rich Moisturiser (imas na spletu, posiljajo v SLO).

New Report

Close