Puder za fanta
Zdravo!
Star sem 22 let in zaradi aken ne prelepega obraza. Ker sem rad urejen si pomagam s pudrom. Uporabljam Jade – feuchtigkeits make-up.
Ga lahko nadalje uporabljam brez skrbi za poznejše sledi na obrazu? Nekateri me strasijo,da dobis lahko zaradi pudra na obrazu jamice.
Si je dobro dati pod makeup kaksno vlazilno kremo?
Vase izkusnje?
Hvala za odgovore.
A dermatologi pa rešijo vse probleme, al kaj??? Ma ja. Še dobro, da fant hoče zgledat urejen. Je še preveč takih, ki zgledajo kot neandertalci! Ti verjetno tudi raje pogledaš urejenega fanta, a ne?
Pero, pod puder obvezno namaži kremo. Tako, ki ustreza tvojemu tipu kože. Mogoče pa tudi ne bi bilo napačno, če bi šel enkrat h kozmetičarki (tudi fantje hodijo, verjemi), da ti malo pove, kakšen tip kože imaš in da ti jo malo očisti. Pa srečno!
jaz sem mela ful akne, pa sem hodila h kozmetičarki (ampak mora biti dobra, ne kakšna “cheap”) in ko mi je očistla obraz (to vključuje ročno odstranjevanje mozoljev in aken) sem mela faco vso rdečo od stiskanja. pa sem jo prosila naj me napudra da me ljudje ne bodo čudno gledali in mi je zelo dobro prekrila rdečico in akne, da se ni videlo čisto nič, kot da sploh nisem bila pri kozmetičarki. In od takrat uporabljam le tisti puder. Tako da Pero, bi bilo po moje dobro, da se posvetuješ ali s kozmetičarko ali dermatologom, da ti oni povedo več o tvoji koži in o negi ter preparatih, ki so zanjo primerni. Aja, še to, tudi moj fant hodi z mano h kometičarki in obema zelo pomaga.
Ja, girly, blagor tebi, da si lahko privoščiš samo expensive stvari (nove žnable pašejo menda zraven).
V redu je, da hoče biti fant urejen, vseeno priporočam dermatologa, če je stvar zelo kritična, mogoče bo potrebno jemanje antibiotikov. Puder pri moških, no ja stvar okusa (mogoče bi zadostoval korektor).