Najdi forum

Lepo pozdravljene.

Samo na hitro, kater puder priporocate, zdi se mi namrec, da vsak naslednji, ki ga kupim, da je slabsi. Ne samo, da mogoce zgresim odtenek tudi firmo ponavadi, padem na kaksno reklamo. KOncam pa vsa razocarana.. Kako naj si izberem pravi odtenek?

Ojla!

Jaz se že nekaj let ličim s pudrom MaxFactor Lasting performance. Res je enkraten…lahek, ne pušča madežev oz. lis na obrazu….skratka jaz ga ne bi zamenjala. Seveda pa je odvisno od tvoje kože. Če nimaš mastne kože je tudi puder v stiku zelo dobra zadeva. Dandanes je na trgu res preveč izbire.

LP

Živjo!

Priporočam ti puder od Lancoma, odvisno, kakšen tip kože imaš. Najnovejši je Photogenic, ki je namenjen bolj suhi koži. Jaz uporabljam Teint Idole, ki je namenjen mešani do mastni, lepo matira in ni težek.

Glede izbiranja odtenka je pomembno, da odtenek preveriš na dnevni svetlobi in po možnosti na bradi, kjer boš videla, nabolj realno sliko. Na roki je namreč naša koža precej drugačna od tiste na obrazu, zato si lahko tudi razočarana, ker je na obrazu potem čisto drugače.

Lp. Beti

Tudi Lancome pudri niso bogvekaj. imela sem Photogenic, pa nisem bila zadovoljna niti z odtenkom(ustreznega sploh ni), poleg tega se mi je zdel pregost, prekrivnost pa je bila ok.
pozna slučajno katera puder, ki ne deluje oranžno?imam zelo svetlo kožo in puder takega odtenka kot kaže sploh ne obstaja…kupovanje pudra mi je res problem. Pozna katera kakšen res svetel puder?
hvala.

Photogenica sicer ne poznam drugače kot iz reklam, kar se pa tiče Teint Idole, mi je pa res vredu.

Glede svetlosti pudra je res težko konkretno svetovati, ker moraš pač sama testirati odtenek. Mogoče se splača pogledati pri kakšnem Lancastru (pudrov sicer ne poznam, imam pa njihov korektor, ki mi je zelo všeč).

Lp. Beti

Tudi jaz ti svetujem od Max Factorja. Jaz imam bolj suho kožo in sem včasih uporabljala enega, ki je bil kao vlažilni in sem bila ful zadovoljna. Zdaj je namesto tistega Lasting Performance in jer tudi ful dober. Pa tud zelo svetel odtenek imajo in ne povleče na rumeno ampak bolj na rožnato, da zgleda res naravno. A si že poskusila obarvano kremo? Če nimaš preveč mozeoljev ali drugih napak, ki jih moraš prekrit s pudrom, je krema zelo dobra alternativa. Nivea ima dobre npr.

MEni je v redu od Art Decoja Hydra silk, odtenek 7.
Tudi jez imam zelo svetlo polt in ta ne vleče na rumeno ali oranžno.

Zivjo,
mene pa zanima, kako si lahko najbolj enakomerno nanseseš puder- s prsti ali gobico.

Zdravo,

Max factorjev Hypesmooth je super puder,lepo se razmaze in daje res lepo, napeto polt. Tudi jaz imam svetlo kozo in sstevilka 3 mi odgovarja.
Lpe pozdrav, L.

New Report

Close