puder
pozdravljeni!
prosila bi za nasvet glede pudra. do sedaj se mi je se vsak, ki sem ga uporabljala, prevez poznal – imam vecje pore in v luknjicah se nabere puder, kar potem izgleda, kakor da bi imela rumene pike okrog nosu…
zanima me, ce obstaja kaksen puder, ki por ne bi se bolj ne bi pokazal, ampak skril.
nazadnje sem uporabljala manhathan v temni tubi, mislim, da je tisti, ki bolje prekriva. mi lahko svetujete?
Lep pozdrav!
V vsakem primeru vam svetujem lahek puder, ki ni preveč prekrivajoč in vam naredi le zaščito koži in lep ten kože. Kot ste že sama opazila vam prekrivajoči pudri povzročajo večjo izraznost por. Prekrivajoči pudri so največkrat tudi bolj kompaktni in kremozni. Ravno zaradi svoje teksture pa radi poudarijo gubice in pore.
Preden vam odgovorim na vprašanje, me zanima kakšna je vaša kože.To je pomemben podatek, ki je smernica za odgovor, kakšen puder uporabite.
Hvala!
Lp Nada
moja koza je normalna, ni ne mastna ne suha. edina tezava, ki jo imam, so zelo izrazene pore. mogoce je pomemben podatek tudi to, da zelo hitro pordeci – na mrazu, ko pridem v topel prostor. tudi sicer sem nagnjena k zardevanju, zato sem kupila puder, ki naj bi dobro prekril.
upam, da mi boste zdaj lahko svetovali kateri puder naj kupim. najbolj vesela bi bila, ce bi mi povedali cisto konkretno ime, ker se ne spoznam prav dosti na to.
najlepsa hvala!
Lep pozdrav!
Rdečica je pomemben podatek, kajti taka koža je ponavadi tanka in bolj občutljiva.
Rdečim kožam pravimo tudi kuperozne kože. Glede prekrivanja kuperoznih kož sem že velikokrat pisala, zato vas prosim, da si preberete odgovore, ki sem jih posredovala vašim predhodnicam.
Glede na tip kože in glede na pore vam svetujem uporabo novega IsaDorinega pudra Velvet Touch, ki je na prodajne police prišel ravno ta teden. Enkratna lahka teksura, ki daje vlago. Puder je na dotik zelo svilenkast in se lepo razmazuje. Proizvod je hypoalergenski in neodišavljen.
Puder je namenjen predvsem suhi in normalni koži, kamor sodi tudi vaša.
Če mi sporočite iz katere regije v Sloveniji ste, vam posredujem podatke, kjer se da puder kupiti.
Hvala za razumevanje!
Lp Nada
Lep pozdrav!
Tako je, povrhu tekočega pudra nanesite še puder v prahu. Lahko uporabite Manhatnovega, zakaj pa ne.
Opozarjam, da puder v prahu najprej nanesete s čopičem ali gobico, nato gobico ali čopič rahlo obrišete na roki ( kot bi se zmotila ) in šele tako zabrisan čopič ali gobico naneste na obraz. Tako bo vaš make-up deloval naravno.
Če nanesete preveč pudra v prahu, lahko postanejo obrazne dlačice preveč vidne.
Lp Nada