Najdi forum

Pozdravljeni!

Prosila bi vas za nasvet glede uporabe pudra.Le tega uparabljam vsak dan, vendar se mi v zadnjem času dogaja, da ko si ga nanesem imam potem lisast obraz.
Je možno, da je puder presuh(uporabljam mat puder ), Kreme pa imam za mešano kožo.Včasih je bila moja koža mastna in aknasta , zdaj pa nekoliko bolj suha, vendar kljub temu ne upam uporabljati preveč mastnega pudra, ker se bojim ponovnih mozoljev.Torej kakšen in čigav puder bi mi priporočili?Želea pa bi, da bi bil dovolj obstojen za ves dan.

Lep pozdrav!

Obstojnost pudra in videz sta velikokrat odvisna od podlage, ki jo nanesete pod puder. Po vsej verjetnosti imate napačno izbrano podlago ( kremo ) ali pa presuh puder.

Najprej poizkusite izboljšati nego. Zvečer si naredite peeling in nanesite vlažilno masko na obraz. Zjutraj si nanesite podlago pudru in puder tako kot običajno.
Ali opazite razliko, je situacija boljša? Včasih je povrhnjica presušena in potrebuje dodatno vlago. Tudi suha povrhnjica lahko povzroči luščenje.

Prosim če mi napišete kaj uporabljate kot podlago pudru in kater puder?

Lp Nada

Pozdravljeni!

Naj se vam najprej zahvalim za vaš odgovor.Piling in masko uporabljam redno že kar precej časa, vendar mislim, da je problem v zimi in centralnem ogrevanju, ker se mio tudi roke v tem času zelo izsušijo.Sedaj sem poizkusila poleg moje običajne kreme(Murad za normalno/mešano kožo) nanesti še dodatno vlažilno in stanje se je izboljšalo.Uporabljam pa Lankomov puder Tent Idole.
Tudi zvečer si nanesem novo kremo in sicer za obnavljanje kože.Rezultat je očiten.
Lep pozdrav do naslednjič!

New Report

Close