Najdi forum

puder

Že nekaj let uporabljam MF puder v stiku in prahu in sem se ga že pošteno naveličala. Zanima me, kateri je dobro prekrivni, po izgledu naravni in namenjen suhi koži?
Saj sem že poskusila nekaj variant, pa sem vedno kiksnila. Kako izbirate pravi odtenek? Sama si vedno izberem pretemnega, potem pa izgleda zelo umetno…
Hvala in lp

Vichy ima super tekoči puder (posebej za mešano kožo. posebej za suho kožo)- zelo naraven, lepo prekriva. V lekarni prosi za testerje pa poskusi, tako bpš najlažje videla, če ti ustreza ali ne.

Lep dan ti želim,
Maja

Navdi se, da se puder vedno kupuje en odtenek svetlejši od polti. navadno se ga proba na zapestju, ker je tam koža najbolj podobna na obrazu. dandanes imaš ogromno izbiro purov, pa tudi promotorke se zelo dobro podkovane o njihovi sestavi in prekrivanju, tipu kože itd, itd,..
Lancaster je že eden od njih. Tudi meni ostali delajo težave, ali se mi svetijo na obrazu, ali mi puščajo mastno kožo, ali pa mi jo izsušijo. V kozmetiki zahtevaj testerje in probaj. če ti rečejo, da ga nimajo, lažejo. Vem iz prve roke. Zamenjaj kozmetiko oz. drogerijo ali kjerkoli že kupuješ.
verjemi, da cena ne igra vloge. Tudi Chanel ni slab. Za suho kožo kupuj hidratantnega, ki se na koži matira in pokriva nepravilnosti na obrazu. Kožo napne, prekrije in v končni fazi sploh ni videti, da si napudrana. Vse ostalo je za v smeti. tak tekoči puder, 50 ml zadostuje za 6 mesecev pri vsakodnevni rabi, tudi dvakrat dnevno. Zdaj pa si naredi računico.
Upam, da sem ti bila v pomoč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close