Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Puder,bb kreme – pomoč! Mozolj

Puder,bb kreme – pomoč! Mozolj

Pozdravljene punce zanima me sploh tiste,ki imate tezave z mozolji.. katere bb kreme/pudre uporabljate? In da masijo por imam namrec mesano kozo se bolj nagiba k masni. Imela sem od Loreala tisti njihov najbolj znani puder,ki je zelo matt in meni zal je ustreza.. pore se zelo masijo
Gledala sem pa od avene bb kremo in os vichy dermablend puder ali je katera ze sprobala to dvoje in ali je uncinkovito? Rabila bi srednjo prekrivnost in lahko podlago,da lahko koza diha in da je bolj masna in gosta podlaga 🙂
Hvala

Meni najbolj ustreza puder od Niveje. Izredno lahek. (Okrogel lonček z blazinico in ogledalcem). Ne masti in ravno dovolj prekrije.

Jaz uporabljam samo korektor v stiku, ker se mi delajo krastice in potem res ne smem nobene tekočine nanašati.
xd Uporabila bi puder v prahu, če bi našla kakšnega dobrega.

Vrzi vse v smeti in pusti koži da diha. Same si podaljšate agonijo. Se zavedate kako grozno izgledate s krastami prekritimi s pudrom??? Poglej sladoled max z belo cokolado prelito cez koscke lesnika.
Ga ni korektorja, ki bi prekril brez da izgledate umetno. Umetno je bolj fuj od narave.
Spremeni prehrano, nosi bombazna oblacila, umakni lase iz obraza in z rokami se ne dotikaj obraza. V 3 mesecih bos opazila cistejsi obraz.

Avtorica vem da si zelis drugacen odgovor, ampak to drzi kar ti tu svetuje. Sama sem imela zelo problematicno kozo, od teh “prekrivacev” je bila koza se slabsa. Pa se grdo zgleda.

Se dodala bi, ne izsusuj koze in ne uporabljaj agresivnih krem proti mozoljem. Kupi si olje cajevca in namazi vsak mozoljcek posebej. Kupi si kremo na bazi cajevca (ne industrijsko ampak od domacih naravnih proizvajalcev, eko, organski,…) in mazi. Zelo pomaga. Ne pricakuj da jih nikoli ne bo, ker hormoni in tip koze so taksni kot so, bo pa koza bolj zdrava.

Poskusi BB kremo od Melvite. Meni je krasna, to je naravna kozmetika, občutek na koži je fantastičen, je pa res malo dražja. Samo jo imaš za dolgo časa.

Tudi jaz svetujem čimmanj pudranja. Imam sicer zelo suho kožo, ki se je močno popravila, odkar se le redko napudram. Mozoljčki so preteklost. Za mastno kožo in zamašene poskusi z uporabo glinenih mask, zelo pomagajo. Lahko ti povem za Vichyjev puder, da je močno prekriven, obstaja pa tudi različica za aknasto kožo (3D se mi zdi, tega nisem preizkusila).

Melvita je daleč od naravne kozmetike. Kaj nič ne berete sestavin?

Jaz ti osebno priporočam 4d kremo od LUXFACTOR,,, se sicer načeloma uporablja za gubice, ampak moja hči jo je poskusila za mozolje in jih tudi preganja!! toplo priporočam!!! 🙂

New Report

Close