Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style puder,ki prkrije vse

puder,ki prkrije vse

zanima me ali je že katera od vas slišala za neki “čudežni”puder,ki ga sploh ni na prodajni polici in zakrije še tako velike podočnjake in mozolje.baje da se ga v trgovini ne da bodibi in da ga naročajno na TV pri dobavitelju.
to sem slišala v eni oddaji na TV.
emma

katerega pa vi svetujete za prekiravnje mozoljev in drugih nepravilnosti?

Mislim da bo bolje,da se najprej lotis nege koze in jo spravis v red,med tem ~asom pa poskrbi{ za kak{en dober korektor.
LP

drugace so pa kr uredu pudri od Isadore – prekrije malone vse,edina slabost teh pudrov (vsaj v mojem primeru) pa je,da preve~ izsu{ijo ko`o.

Taki pudri so bili Coverderme- ameriški. Prekrijejo vse- rdeče lise, brazgotine od nesreč, razne izpuščaje…. Uporabljajo jih za ličenje manekenk, nevest, filmskih igralk… Je pa zelo neroden za uporabo. Najprej si moraš namazat korektor, potem tekoči-osnovni puder, potem v prahu- obvezno njihovega (ker se skupaj vežeta), potem moraš zmočit papirnat robček ali krpico in nalahko potapkati po obrazu, šele nato sledi make-up naprej. Se pravi, da moraš imeti malo več časa zjutraj. So pa iz naravnih snovi- čebelji vosek, itd. Aja, pa še to- najprej ga namažeš na roko, da se malo segreje na telesno temperaturo, ker ga šele tako lahko razmažeš po obrazu (zaradi voska). So pa nekvarljivi, ker ni nobene kemije.
Uporabljajo jih tudi v dermatologiji, da pomagajo ljudem, ki zaradi kakšnih brazgotin ali kožnih napak sicer niso dovolj samozavestni.

Edina slaba stvar je, da so jih pri nas nehali prodajati, ker stranke tega niso dovolj poznale (beri: prodajalke niso znale prodat).
Uvoznik je bil Orbico iz LJ.Piši na njihov forum (ličenje) in vprašaj Nado, če še imajo kaj v firmi na zalogi.

Sem bila zelo dolga, ampak upam, da sem ti s tem vsaj kaj pomagala

LP Damjana

Damjana,a pa je ta puder težek,oz. gost-se na koži zelo pozna?

Če ga pravilno naneseš, tako kot sem napisala ni nič bolj opazen od ostalih pudrov. Je pa malo bolj gost, ravno zato, da prekrije, ampak koža pa lahko diha zaradi naravnih sestavin.

Damjana

aja, pa še to- je 8 barv za izbiro (bilo), tako da ni problem izbrat takega, da se ne vidi. Pa dosti odporen je.

Pozdravljeni!

Zanima me, če je katera našla puder, ki prekrije vse?

Hvala!

New Report

Close