Najdi forum

1.Ali ima katera izkusnnje z novim tekocim L*orealovim pudrom Ideal Balance,ki na določenih mestih kožo matira,na drugih mestih pa daje vlago?Stane 2999 sit-pri DM-ju.Zase rabim bolj svetli odtenek.Ne morem pa se odlociti,ce bi potrebujem tudi puder v prahu.Ali ve uporabljate oboje?Tudi nevem kateri puder v prahu je najboljsi po vasem mnenju???p.s.:vedno kadar se namazem s korektorjem in grem potem cez z pudrom,se mi korektor zbrise.Nasvet?p.s.2:kako ve nanasate tekoci puder-s cim,v kateri smeri,ter kako puder v prahu?
2.Pri Nivei Beauty sta izsla odisavljen svincnik za usta in odisavljeno rdecilo v sticku.Me zanima ce je rdeca barva(so namrec samo tri:florescentna svetlo roza,flo.vijolcna in flo.rdeca)zelo obazna in ali je ta svincnik za usta le za obrobit,ali za cele pobarvat?Koliksna je cena sticka in svincnika.Za odgovore in mnenja se vam lepo zahvaljujem!

Jaz sem ta puder preizkusila in se mi zdi OK. Res pa je, da sem tudi puder v kamnu nanesla.

Če rabiš, da ti ličilo cel dan obstane potem moraš nujno utrdit s pudrm v prahu.

Colistarjev je boljši – je pa seveda dražji od Loreala.

Poizkusi z Givenchyjevim – je super ali pa Vichy.

Govorite za puder v prahu a ne?Ker za tekocega sem se ze odlocila za L*orealovega.Za one v prahu pa se kar svetujte 🙂

jaz sem najbolj zadovoljna z pudrom od “max factor, lasting performance, številka 105”. Sem bolj blede polti in ta puder je enkraten, prekrije vse, ne pušča nobenih sledi, kot je obraz-vrat, ljudje sploh ne vedo da sem napudrana in uporabljam ga že 8 let. res je super. Napudram se samo zjutraj in zdrži celi dan. ne zamenjam ga za nič drugega, čeprav so sedaj že novejši pudri, ki delajo zelo dobro reklamo, vendar mene ne bodo prepričali.

Pa uporabljas se spodaj tekocega???

Ne razumem te najbolje, če me sprašuješ ali je ta puder v prahu ali tekoč, naj ti odgovorim, da je tekoč, kajti pudra v prahu ne uporabljam. Zjutraj se umijem po obrazu z vodo, potem se namažem z dnevno kremo nato pa si na roke iztisnem malo tega tekočega pudra in si ga razdelim po obrazu ( malo na čelo, na vsako lice in brado ter nos, to so male pikice pudra), nato pa ta razdeljeni puder vtapkam po celem obrazu, Tekoči puder se ne sme razmazati po obrazu kot krema, treba ga je vtapkati. Z konicami prstov si nežno tapkate in prekrivate puder po obrazu.

V drogerijah Tuš stane okoli 2600 sit.

LP

New Report

Close